Oana Roman, fericită în brațele lui Marius Elisei

„A fost la început romantic, iar acum iarăși. Și eu îl iubesc foarte mult”

Oana Roman s-a declarat foarte fericită alături de fostul soț, Marius Elisei, semn că iubirea nu ține cont de nimic, nici de acte, nici de gura lumii. Ceea ce în urmă cu câteva săptămâni părea doar o „reîncălzire” a relației, de dragul copilului pe care îl au împreună, s-a dovedit a fi mai aproape de o „reîntregire a cuplului Roman-Elisei, dar mai ales a familiei pe care o au.

Potrivit Cancan, fiica celor doi, Isa face deja colecție de ghivece de flori, de la câte buchete a primit Oana în ultima vreme, în cre a fost „curtată” de Marius. „Florile pe care mi le ia tot timpul sunt puse în câte ceva și când se usucă păstrăm ghiveciul și Isa face colecție. Deja biroul e plin, de la câte flori primesc. A fost la început romantic, iar acum iarăși. Și eu îl iubesc foarte mult”, a declarat Oana Roman pentru Antena Stars, citată de Cancan.

Oana și-a arătat iubirea pe social media

Și cum stă bine unui cuplu de persoane publice și celebre, de a-și arăta iubirea și pe rețelele de socializare, nici Oana nu a ratat ocazia și a postat o serie de fotografii, unele făcute chiar de fiica sa. „A insistat să stăm fix așa. Am postat-o cum a făcut-o ea cu toată iubirea și fericirea din sufletul ei. Probabil de aceea este atât de frumoasă. Nu este editată deloc dar este autentica precum iubirea cu care ea a făcut-o!”, a scris Oana în dreptul fotografiei postate pe Instagram.

De altfel, Marius a mărturisit că relația dintre el și Oana este cu mult mai bună de după divorț, încheiat după opt ani de mariaj. Mai mult, că simte că fosta soție merită fiecare floare pe care el i le oferă.

„La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să… mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Pot să spun că da (n.r. dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț). Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte”, a declarat și Marius Elisei la Antena Stars.

Citește și:  Oana Roman, curtată de fostul soț