Cosmina Păsărin (Facebook)

Cosmina Păsărin, cea care i-a făcut pe mulți să se uite la „Vara ispitelor”, în urmă cu două decenii, revine la Pro TV, de data aceasta la o emisiune care nu va mai avea bulina roșie. Cosmina va face parte din „trupa” de prezentatoare ce îi vor sta alături lui Cove, la „Vorbește lumea”.

Spunem „trupă”, căci după intrarea în concediu de maternitate a Adelei Popescu, dar și după plecarea Lorei (din motive personale, se pare că printre proiecte se află și un copil, așa cum a deconspirat-o chiar Cove), acesta din urma s-a ales cu o adevărată echipă cu care va prezenta emisiunea în perioada următoare, nu de alta, dar să nu rămână iar singur.

„De fiecare dată când am fost prezentă în platoul emisiunii, în calitate de invitat, am simțit energia bună a întregii echipe și tocmai de aceea, vestea că voi face parte din Gașca Vorbește Lumea m-a făcut tare fericită. Este o experiență pe care o voi trăi la intensitate maximă și sunt recunoscătoare pentru că mi s-a oferit această ocazie. Unde-s mulți, distracția crește, așa că vă invităm să fiți alături de noi și să ne urmăriți în fiecare zi!”, a mărturisit Cosmina Păsărin pentru PRO TV, citată de Cancan.

Cosmina Păsărin, singurică

Fosta ispită, Cosmina (38 ani) a declarat în primăvara aceasta de ce este încă singură, după despărțirea de George Vintilă, alături de care făcea un „cuplu ideal”, iar acum au rămas doar buni prieteni, potrivit impact.ro.  

„Nu bat clopotele de nuntă. Sunt singură, nu am pe cineva. Îmi doresc un partener de viață, dar nu vreau să pun presiune pe mine. Important este să simți acea chimie pentru el, dar acest lucru nu l-am mai simțit de vreo doi ani. Părerea mea este că, dacă forțezi lucrurile, nu o să meargă nimic”, a declarat Cosmina Păsărin, adăugând că este greu să găsească pe cineva pe aceeași lungime de undă cu ea. „Nu este ușor, dar, dacă o să fie de la Dumnezeu, bine, dacă nu mergem înainte”, a mai spus Cosmina Păsărin pentru sursa menționată.

Citește și: Ce părere are Teo Trandafir despre o a treia căsătorie?