Oana Roman
Oana Roman / Foto: Facebook

Oana Roman, fiica cea mică a lui Petre Roman, este tot mai apropiată de fostul soț, Marius Elisei. Deși sunt divorțați pe peste trei luni, cei doi încă își petrec vacanțele împreună, măcar de dragul copilulul pe care îl au împreună, relatează Viva.

Oana Roman a fost în emisiuna lui Capatos, Xtra Night Show unde a povestit cum Marius s-a comportat ca în urmă cu opt ani, când erau la începutul relației, de parcă nici nu ar exista hotărârea de divorț dintre cei doi. De altfel, un capăt de hârtie, fie că e certificat de căsătorie, fie că e „hotărârea”, nu poate ține în frâu iubirea pe care Marius i-o arată Oanei. Aceasta chiar a precizat, potrivit sursei citate, că tatăl fiicei sale este galant și romantic. „Mă curtează. Îmi cumpără flori. Mi se pare că se poartă fix ca acum 8 ani, când ne-am cunoscut. Pe 15 iunie am fi împlinit 7 ani de la căsătoria la biserică. Pentru Isa e foarte bun lucrul ăsta. Ea a fost foarte fericită că ne-a avut pe amândoi”, a spus Oana.

Gesturile romantice la care face referire Oana, deși o încântă, nu o fac să se gândească cu privire la  o posibilă împăcare, stând încă în cumpănă. „Ne-am văzut un pic mai des în ultima perioadă, mai ales că lucrăm și pentru site-ul cu haine din nou. Sunt încă în faza în care cumpănesc foarte bine lucrurile. Nu știu ce să zic. Deocamdată, vedem. El pare într-o fază vizibil îmbunătățită. De o săptămână încoace pare că lucrurile s-au mai schimbat, dar eu vreau să cumpănesc foarte bine”, a mai spus Oana Roman.

Vacanță scumpă, și la propriu, dar mai ales la figurat

Oana a fost foarte încântată de minivacanța petrecută, una pe gustul său. „A fost foarte frumos. Am prins vreme foarte frumoasă. Am stat într-un hotel în care eu chiar îmi doream să merg. Nu știu dacă Marius a știut sau a fost coincidență, dar acolo a ales el să mergem. Oricum nu mi-a spus, am aflat când am ajuns acolo. Am auzit și eu că e destul de scump, dar el a plătit camera”, a povestit Oana Roman, la Xtra Night Show.

Citește și: Oana Roman nu e foarte fragilă, dar o susține Marius Elisei