Oana Roman
Oana Roman / Foto: Facebook

Oana Roman a moștenit romantismul de la tatăl Petre, își dorește înțelegere, susținere, flori și ciocolată. Cu accentul pus pe ciocolată. Cât mai multă ciocolată.

De curând, Oana și Marius Elisei, au decis să fie doi porumbei în public, făcându-și declarații de dragoste în direct la TV. Ea a suspinat galeș, el a a susținut-o ca nicicând. Că asta face un soț model. Pe lângă baxurile de ciocolată.

”Marius este cel care îmi spune mereu: ”Dacă nici tu nu ai încredere în tine, tu care ai reușit să faci atatea singură, cine altcineva poate să mai aibă încredere în el?”. El mă susține și mă motivează foarte mult, pentru că am avut momente în care am spus că eu nu pot să fac asta, că nu sunt în stare să fac asta”, a declarat Oana despre soțul său, în timp ce se gândea și la ciocolată.

Răspunsul nu a întârziat să apară, că așa este în dragoste, ca la tenis, mingea merge în ambele direcții:

”Într-adevăr, s-au mai întâmplat și aceste lucruri, dar mă bucur că am reușit să trec eu peste mine ca să pot să ajung la ea în minte, să pot să-i desfac puțin carapacea”, a adăugat Marius.

Revenind la dulcegării, declarații, sentimente, emoții și alte chestii care nu interesează pe nimeni, adăugăm faptul că Oana și Marius au trecut la alt nivel: se iubesc în continuare, dar într-un fel mai matur. Și dacă nu îl laudă ea pe el, nu prea are cine s-o facă:

”Are foarte multe calităţi. Din punctul meu de vedere este tatăl perfect. A crescut acest copil foarte frumos. Este un om cald şi bun, care se enervează foarte greu. Este un bucătar senzaţional, este foarte organizat, el ştie unde e totul în casă. Are un umor special. Dar ca oricine are şi defecte, nu tolerează anumite lucruri, sunt nişte lipsuri pe care le are din copilărie. Nu am multe să îi reproşez. Noi ne iubim în continuare, numai că într-un fel mai matur. Pe noi ne leagă atâtea lucruri, am construit multe împreună şi e greu să ne imaginăm că vom trăi separat complet. Deşi sunt momente în care zicem: „Gata, s-a terminat!”, dar lumea e obişnuită cu noi”, mărturisește vedeta.

Citește și: Petre Roman și Silvia: de la salut, direct în patul conjugal

#News