Silvia Chifiriuc

Petre Roman o iubește cu Silvia Chifiriuc în ciuda diferenței de 25 de ani dintre ei. Petre i-a cerut mâna Silviei, iar Silvia l-a iubit de la primul salut. Actuala soție a fostului premier al României insistă pe acel salut își amintește de momentul în care l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soț.

Iar dacă pentru unii expectativa unui mariaj înseamnă cunoaștere, înțelegere, compatibilitate și comunicare, pentru Silvia e mai importantă politețea. Silvia Chifiricu a mărturisit că, atunci când s-au cunoscut, doar s-au salutat, fără nimic altceva. Artista a povestit și cu ce calități a reușit să o cucerească Petre Roman, fost premier al României.

”Când l-am cunoscut pe Petre el nu avea o activitate prea intensă în politică. Era mult mai liber, mergea mult pe munte, mi-a insuflat şi mie această dragoste pentru munte. Eram la facultate când l-am cunoscut. A fost o perioadă superbă. Cineva de Sus mi-a dat să trăiesc altceva, la o intensitate superbă. Chiuleam de la cursurile de operă ca să prind trenul. Aveam un tren la 4 fără un sfert, şi îl prindeam şi mergeam la munte. Ţin foarte mult la acest echilibru, la armonie, să fie între noi pace”, spunea Silvia Chifiriuc într-un interviu.

”Când Petre a decis să închidă uşa trecutului şi să deschidă, alături de mine, uşa unui viitor nou, împreună, m-a avertizat. ”Să ştii că nu va fi uşor! Se vor spune multe răutăţi despre tine, dar să nu uiţi niciodată că, orice s-ar spune, ceea ce contează este ceea ce cred eu despre tine”. La început, poate că nu mi-am dat seama cât de amplu poate fi răul acela, dar acum ştiu”, mai dezvăluia artista.

Cu alte cuvinte, dragi băieței și fetițe, actuali și viitori amorezi, cu un salut, pa și la gară se poate face primăvară. Sau nuntă. După posibilități.

Citește și: Un nou episod violent: Bianca Drăgușanu a rămas desfigurată

#News