Olivia Steer
Olivia Steer

Olivia, capul și stâlpul familiei Moisescu, a decis să amâne vacanța de vară pentru perioada toamnei. Desigur, nu se pune problema de bani sau reduceri, de coronavirus sau de timp liber lipsă. Familia Moisescu nu se teme de coronavirus pentru că mama și soția Olivia Steer are răspunsurile și rezolvările la orice afecțiune, boală sau virus nou.

Tratează coronavirusul cu ierburi și infuzii de sunătoare, dar preferă, totuși, distanțarea socială. Interesant. De fapt, tratează orice boală cu fraze scrise pe rețelele de socializare, dar nu deține vreo diplomă în domeniu. Din nou, foarte interesant.

Înarmați cu camere video și multă voie bună, membrii familiei fericite au ales distanța, o locație (aproape) pustie și au decis să se joace ”de-a bogații” în port, la Limanu. Un videoclip nou despre ceaiuri? Un documentar despre efectele benefice ale șteviei? Încă nu știm.

Oricare ar fi fost subiectul filmărilor, familia Moisescu pare să se fi distrat de minune. Așa cum se distrează și Olivia când dictează rețete magice gospodinelor suferinde.

Andi Moisescu și Olivia Steer au doi băieți, pe care i-au sărbătorit recent. David a împlinit 14 ani pe 25 septembrie şi, două zile mai târziu, mezinul Luca a făcut 12 ani.

”Sunt un tată care încearcă să înțeleagă, să accepte și să ajute. Am încercat mereu să rămân un om normal, cu capul pe umeri și picioarele pe pământ.

Nu dețin niciun adevăr. Deci, nu-mi rămâne decât să mă străduiesc. Să înțeleg, să accept și să ajut. Cu băieții mei n-am stabilit vreo regulă. N-a mai fost nevoie. Forța exemplului le-a rezolvat pe toate de la sine”, a declarat vedeta ProTV.

Citește și: Un nou episod violent: Bianca Drăgușanu a rămas desfigurată

#News

Foto