Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu este recunoscută pentru talentul cu care declanșează un nou scandal. De data asta a cam devenit victima propriilor talente.

Este vedetă pentru simplul fapt că este cunoscută în lumea mondenă ca etalon al operațiilor estetice costistoare și viteza cu care schimbă barbații. Și, pentru că românul rumegă cu interes detaliile patului conjugal, Bianca nu poate trece neobservată.

Nu a trecut neobservată nici de data asta, atrăgând iar atenția presei din cauza felului în care a apărut în public. Și nu este vorba de vreo nouă injecție cu acid hialuronic, vreo perucă colorată sau un alt implant. De această dată, fosta asistentă TV a fost fotografiată  desfigurată și abia reușind să meargă, ajutată fiind de partenerul ei de viață.

Desigur, discreția tronează pentru că românului îi place și partea de mister. Și-i plac și speculațiile. Cine a abuzat-o, cât timp a fost abuzată și, mai ales, din ce motive.

Conform FANATIK, ar fi vorba de actualul partener de viață. Publicația a obținut în exclusivitate prima reacție a lui Alex Bodi, după ce toată presa l-a acuzat de violență fizică asupra vedetei tv, deși fosta soție a lui Slav era împreună cu el în momentul în care a fost surprinsă de paparazzi.

Răspunsul lui Alex Bodi constă într-o dezmințire, afaceristul fiind total dezinteresat de ceea ce ajunge în presă: ”Să dea ce vor, nu mă cobor eu la ce spun ei. Sincer”, a declarat Alex Bodi în exclusivitate pentru FANATIK.

Tabloul nu este deloc unul foarte frumos, Bianca Drăgușanu apărând cu ochiul drept învinețit, buzele umflate și cu dificultăți de mișcare, asemănătoare celora de după un accident. Cu toate acestea, femeia a fost surprinsă coborând fix din mașina lui Bodi și îndreptându-se spre vila pe care Alex o deține în Pipera.

Până la aflarea adevărului, știrile insistă pe același titlu: vedeta ar fi fost bătută și agresată fizic de partenerul de viață timp de 5 ore. Există un precedent, între cei doi existând numeroase conflicte și episoade de violență recunoscute sau negate.

Citește și: Una dintre soțiile lui Tăriceanu: aproape minoră

#News

Foto