Renumit pentru căsătorii, divorțuri și insectarul de inimi frânte, Tăriceanu a preferat și (aproape) minorele. Ioana Dinu, actuală Valmar, a fost partenera de viață a politicianului pentru o perioadă de 8 ani. Urmând același șablon, căsătoria s-a terminat cu un frumos divorț, un băiat și o verighetă în plus pentru viitoarea mireasă a lui Călin.

Fosta soție a lui Tăriceanu, mai exact, a patra femeie din viața sa, avea frumoasa vârstă de 19 ani în momentul în care aceștia s-au cunoscut în cadrul unui meeting. Toate bune și frumoase, multe femei aleg pirostriile încă de copile, dar aici vine partea interesantă: Călin avea cu 25 de anișori mai mult. Nesigur, zburdalnic, nehotărât și avid colecționar de neveste, Tăriceanu se afla în plin proces de divorț cu cea de a treia soție, Cornelia Trântescu.

Revenind la Ioana Valmar: din Dinu a devenit Tăriceanu, iar din Tăriceanu a ales Valmar. După divorțul de craiul Călin, Ioana Dinu, de profesie avocat, a devenit Ioana Valmar, recăsătorindu-se cu șeful Porsche România, afaceristul Brent Valmar.  Cei doi formează un cuplu încă din 2011, atunci când Ioana a divorțat de Tăriceanu. 

Fosta soție a lui Tăriceanu a fost audiată într-un dosar DNA, undeva în 2017. În cadrul audierii, Ioana a fost martor la DNA în dosarul în care Tăriceanu, președinte al Senatului la vremea aceea, a fost judecat pentru mărturie mincinoasă și favorizarea infractorului. Dosarul viza retrocedarea nelegală a unei suprafețe din Pădurea Snagov și a Fermei Băneasa.

Aproape minoră, aproape majoră și foarte aproape de procese, Ioana pare să se bucure în prezent de viață. Postează citate motivaționale pe Facebook și poze cu și fără machiaj. Sau, poate partea motivațională e un antidot la amintirea unui fost mariaj. Nu spunem care.

Citește și: Memorialul Durerii: Tăriceanu, afectat de rezultatul de la alegerile locale

#News