Iubire
Iubire

Suedia va găzdui primul Campionat European de Sex, competiție care va începe în 8 iunie 2023, la Goteborg. Țara din nordul Europei a înregistrat, oficial, sexul ca sport, fiind înființată și o federație în acest scop, potrivit ziare.com.

Campionatul va avea participanți care vor concura timp de șase ore în fiecare zi.

Competiția va avea 20 de participanți din diferite țări și va include 16 discipline, cum ar fi seducția, sexul oral, penetrarea și apariția, iar câștigătorii vor fi aleși prin voturile publicului și ale juraților. În acest timp, participanții vor avea la dispoziție aproximativ 45 de minute până la o oră pentru a se angaja în activitățile cu partenerii. Un număr de 20 de participanți din diferite țări și-au depus s-au înregistrat pentru a participa la primul Campionatul European de Sex. Concurenții se vor duela în 16 discipline, iar câștigătorii vor fi stabiliți printr-o combinație între trei jurii și ratingul publicului.

În timpul evaluării finale, vor fi luate în considerare 70% din voturile publicului, în timp ce restul de 30% vor proveni din voturile juraților.

Campionatul european de sex îmbrățișează principiul incluziunii, primind participanții indiferent de orientarea lor sexuală sau de gen. Organizatorii subliniază că orientarea sexuală poate juca un rol strategic în acest sport, despre care cred că va fi adoptat și de alte țări europene în viitor.

„Încorporarea orientării sexuale ca parte a tacticilor sportive va fi o evoluție revoluționară în rândul țărilor europene”, a declarat organizatorul competiției. Femeie moartă după ce a fost luată de viitură în Argeș