Olivia Steer a reacționat pe rețelele de socializare după că Viorel Cataramă a decis să se infecteze cu COVID-19. 

Vedeta mișcării anti-vacciniste și soția lui Andi Moisescu susține că povestea lui Cataramă este una captivantă și demnă de un film de succes, mai ales că este căsătorit cu medicul Adina Alberts, cea care a ales să se mute pentru a nu se infecta. 

Olivia Steer îl încurajează pe Viorel Cataramă

„Ce poveste fabuloasă, demnă – aș zice – de scenariul unui film premiat cu Oscar, pentru cea mai buna peliculă, și regizat, sper, de un regizor român, care n-a căzut păcălit în capcana depresiei!”, a scris Olivia Steer pe pagina de Facebook.

Fosta prezentatoare și-a continuat mesajul în comentarii și a explicat că speră ca Viorel Cataramă și Adina Alberts să nu ajungă la o despărțire din cauza opiniilor diferite legate de COVID-19.

„Nici nu îmi doresc să fie, Doamne ferește! Și sper ca nimeni să n-o facă. Tot ce îmi doresc e să urmăresc, cum va lupta eroul (acum că și-a descoperit vocația mitică) cu toți balaurii corupției și minciunii și cum îi va învinge pe toți. Cu sufletul la gură, vreau să urmăresc. Vreau să vad, în sfârșit, o poveste adevărată, demnă de formula clasică actualizată: „Va fi odată, cum a mai fost odată, demult, … de cînd se luau de gît lupii cu mieii de se sărutau, înfrățindu-se” și așa mai departe și așa mai departe… Viorel Cataramă mi-a câștigat categoric atenția. Și respectul!”, a completat ea. 

#NEWS