Horoscop azi, vineri 9 decembrie 2022

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul astrologic principal al zilei este redat de opoziția Lunii de pe zodia Gemenilor cu planeta Venus de pe zodia Săgetătorului. Acest aspect astral ne vorbește de: mofturi, capricii, inconstanță afectivă, superficialitate, neseriozitate, hipersensibilitate și autoindulgență. Pentru a mai tempera valențele acestui marcaj celest mai problematic, astăzi va trebui să ne arătăm ceva mai disciplinați, stoici, raționali, practici și statornici!

BERBEC

Puteți reliefa o judecată cumva mai schimbătoare și mult prea idealistă! Încercați să fiți ceva mai eficienți și în comunicare! Nu aveți o zi tocmai favorabilă pentru călătorii pe distanțe mari!

TAUR

Încercați să fiți ceva mai organizați, practici și chibzuiți cu banii! Din păcate, puteți resimți și unele mici dificultăți în a vă valoriza eficace și eficient talentele și competențele! Atenție și la un minor risc de accidente ori incidente!

GEMENI

Vă puteți arată cumva mai oscilanți, nestatornici și mai puțin demni de încredere, fiind de indicat să încercați să vă depășiți comportamentele greșite! Căutați să fiți și ceva mai tandri, gentili și, mai ales, fideli în viața de cuplu!

RAC

Puteți resimți o stare emoțională cumva mai vulnerabilă, fragilă. Din păcate, puteți atrage și adversitatea ascunsă a unei femei mai în etate! Mai puteți avea parte și de o neînțelegere în relația cu o colegă mai tânără de la locul de muncă.

LEU

Astrele vă relevă o potențială ceartă cu o prietenă mai matură apropiată! Din nefericire, vi se preconizează și o zi cumva mai nesatisfăcătoare sub raport sentimental, romantic!

FECIOARĂ

Puteți avea parte de unele mici provocări în viața profesională! Vi se mai relevă și unele dificultăți legate de o femeie mai tânără din familie. Nu este o zi de bun augur pentru a face achiziții sau modificări majore ce țin de casă.

BALANȚĂ

Din păcate, puteți resimți unele dificultăți de concentrare mentală, intelectuală. Așadar, cam nu este o zi prielnică pentru studiu și examinări! Încercați să fiți ceva mai sensibili și onești în discurs!

SCORPION

Vi se preconizează un risc ceva mai semnificativ de incidente ori accidente, deci fiți mai prudenți! Încercați să vă arătați cumva mai practici, economi și raționali în cheltuielile financiare ale acestei zile!

SĂGETĂTOR

Aștrii zilei vă preconizează o zi cumva mai încurcată și agitată în viața maritală! Nu este o zi cu spor nici pentru afaceri ori treburi ce țin de lege! Vă puteți reliefa și cumva mai imaturi și mai superficiali, fiind necesar să vă corectați tarele!

CAPRICORN

Puteți resimți unele minore probleme de sănătate! Fiți mai atenți în relația cu o femeie mai matură de la job! Nu este o zi fastă pentru escapade romantice! Încercați, pe cât vă este cu putință, să evitați excesele și viciile!

VĂRSĂTOR

Vi se preconizează o zi cumva mai turbulentă și frământată în viața sentimentală! Fiți mai grijulii și în relația cu proprii copii! Astrele vă mai relevă și un potențial conflict în relația cu o amică mai tânără.

PEȘTI

Vă puteți aștepta la unele mici neînțelegeri în relația cu o femeie mai matură din familie. Totodată, puteți resimți și o stare emoțională cumva mai tensionată și volatilă per ansamblul zilei! Fiți ceva mai atenți și în planul carierei!

Horoscop HashtagNews