Dosare penale pentru vânzarea ilegală a artificiilor și petardelor

Doi tineri au fost prinși în flagrant în timp ce ofereau spre comercializare o cantitate de 100 de kilograme de artificii și petarde.

Un bărbat de 28 de ani din Bucureșți, care plănuia să obțină venituri luna aceasta din vânzarea artificiilor și petardelor, a rămas fără marfă și va răspunde penal, în urma unei descinderi a a mascaților. Oamenii legii i-au confiscat 1.200 de kilograme de articole pirotehnice, care urmau să fie comercializate pe piață, potrivit digi24.ro.

Tot în Bucureșți, alți doi tineri au fost prinși în flagrant în timp ce ofereau spre comercializare o cantitate de 100 de kilograme de artificii și petarde.

 În apartamentul situat în sectorul 4 al Capitalei, polițiștii au găsit 1.200 de kilograme de artificii și petarde. Marfa era depozitată în diferite cutii și urma să ajungă pe piață, spun anchetatorii „Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanţe Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, la o adresă din Sectorul 4, unde existau date și indicii că s-ar desfășura activități infracționale pe linia nerespectării regimului materiilor explozive. La percheziții au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor peste 1.200 de kg. de articole pirotehnice, deținute în mod ilegal de către un bărbat, de 28 de ani”, transmit reprezentanții Poliției Române. Alți doi tineri din Bucureșți, de 20 și 25 de ani, au fost prinși în timp ce ofereau spre vânzare aproximativ 100 de kg de articole pirotehnice. „Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de orice operaţiuni cu articole pirotehnice, efectuate fără drept, faptă prevăzută de Legea 126/1995 republicată”, transmite Poliția Română.

 Céline Dion a anulat o serie de concerte programate anul viitor, inclusiv cel de la București