Gabriela Firea

Cum Florin Cîțu a anunțat de curând că o va lua la bani mărunți pe Gabriela Firea ți va analiza cum au fost cheltuiți banii contribuabilor ce au ajuns în administrarea Primăriei București, așa cum era de așteptat, nu a durat mult până când edilul să vină cu o replică.

Citește și: Cîțu va face controale la Primăria Capitalei

Iată ce a scris aceasta:

„În ceea ce privește execuția bugetară pe anul trecut și pe anul acesta, țin să menționez că nu ne temem de niciun control. Primim cu pâine și sare orice controlor, de la orice instituție. Suntem cea mai verificată instituție”, a declarat Gabriela Firea.

„Am numărat 50 de controale la PMB, unele chiar abuzive. I-am primit pe acești domni cu deschidere pentru că în PMB se respectă legea. Orice control este binevenit. Nu avem de ce să ne temem. Este bine și pentru noi, pentru că având atâtea verificări din care nu a reieșit nicio neregulă, văd și cetățenii despre ce este vorba. Suntem o instituție sub asediu. De când sunt primar, am prins cinci premieri, cinci miniștri de Finanțe, probabil vom prinde și al șaselea premier și al șaselea ministru de Finanțe”, a concis Firea.

#News #Bucuresti