Britney Spears a scăpat de „tirania” tatălui ei

Fanii lui Briney Spears pot răsufla ușurați

Foto: preluare Variety

Britney Spears se află de ani buni sub tutela tatălui ei, Jamie Spears, cel care o consideră inaptă de a-și gestionat atât viața, cât și finanțele. Așadar, cu viața controlată de un tată pe care aceasta îl cataloga drept abuziv, Britney Spears și-a căutat dreptatea în justiție și, din câte se poate observa, a și găsit-o.

Britney Spears și-a recăpătat independența

Cântăreața de 39 ani a avut parte de o victorie, de curând, când instanța a decis înlăturarea tatălui ei din peisaj. Judecătoarea Brenda Penny a decis să-l suspende pe acesta din calitatea de tutore al artistei, după un an de procese. „Situaţia nu este realistă… Această situaţie este toxică”, a spus judecătoarea, potrivit Click.ro.

Conform declarațiilor anterioare ale lui Briney Spears, tatăl ei s-ar fi implicat atât în viața personală, cât și în cea financiară, interzicându-i, la un moment dat, să se mai căsătorească sau să mai aibă copii.

Cu toate că Jamie Spears a fost înlăturat, Britney Spears va avea totuși un tutore, însă unul profesionist care, speră artista, o va trata mai corect, de acum încolo.

De altfel, în jurul artistei au fost organizate adevărate proteste online în care fanii acesteia cereau „eliberarea lui Britney” – #freeBritney.

Citește și: Derbyul municipiului Câmpina la fotbal se vede live video pe HashtagNews.ro