Incendiu de amploare la un depozit de carburant şi material lemnos din județul Mureș

Patru persoane au suferit arsuri, una fiind în stare foarte gravă

Foto: Pixabay.com

Patru persoane au fost rănite, una fiind în stare foarte gravă, în urma unui incendiu izbucnit la un depozit de carburant şi material lemnos al unei firme din localitatea Eremitu, din judeţul Mureş, potrivit g4media.ro.

Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de circa 4000mp, cu degajări mari de fum, în sprijinul pompierilor din Mureş fiind trimise echipaje de intervenţie din judeţele Alba şi Cluj.

”Pompierii mureşeni intervin în aceste momente pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un depozit de carburant şi material lemnos din cadrul unui operator economic situat în localitatea Eremitu. La faţa locului au fost mobilizate 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autocisternă, o autoscară mecanică de intervenţie şi salvare de la înălţimi, două autospeciale de primă intervenţie şi comandă, o autospecială de suport logistic, 3 ambulanţe SMURD dintre care una cu medic, un ATPVM şi autospeciala de intervenţie cu roboţi în colaborare cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Miercurea Nirajului, SVSU Vărgata şi SVSU Eremitu”, anunţă ISU Mureş. 

Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 4000 de mp, cu degajări mari de fum

”Au rezultat 4 victime, sex masculin cu arsuri la nivelul corpului, 1 victima – cod rosu – inconştientă – i se aplica manevre de resuscitare, 3 victime – cod galben – preluate de catre cele 2 echipaje SMURD aflate la locul intervenţiei”, precizează salvatorii. A fost transmis un mesaj de avertizare a populaţiei prin intermediul RO-ALERT pentru incendiu major, fiind alertată Grupa Operativă pentru sprijinul acţiunilor de interventie.Se deplasează în sprijin echipaje din judeţele învecinate – Cluj, Sibiu, Harghita, Bistriţa-Năsăud şi Alba. Meta lansează o versiune web a Threads