Andreea Marin, aniversare fără rochia de zână, dar cu „coroana” pe cap

„Dincolo de haine, e un corp imperfect, dar perfect capabil să miște munții la nevoie, pentru a schimba vieți în bine”

Andreea Marin, cea mai cunoscută Zână a României, cea care știe că „nu există nu se poate”, a avut parte de o aniversare altfel, fără planuri bine puse la punct, fără „rochie de Zână, fără pantofi cu toc”, o zi în care s-a simțit din nou copil, deși se apropie cu pași repezi de jumătate de secol.

„47, încă un an, drumul meu merge mai departe, căci… nu există nu se poate! Vă mulțumesc, dragii mei, că îmi sunteți aproape de aproape 30 de ani, iar cei dragi ce mă știu din copilărie, de o viață! Sărbătoresc printr-o zi liberă – o raritate – de aceea e și prețios acest dar. Cu sufletele apropiate ce îmi calcă pragul acasă pentru o urare caldă, mă văd în papuci și în pijamale azi sau purtând un pulover moale, împletit, cu motive de iarnă, vreau o zi colorată, comodă și haioasă, plină de zâmbete și relaxare. Fără rochie de Zână, fără pantofi cu toc, de ziua mea, vreau sa ne simțim copii, suntem oameni mari destul in timpul anului, și nu vreau daruri, vreau să dăruim”, a scris Andreea Marin pe contul său de Instagram.

De altfel, aceasta consideră că fapte bune, pe care le pune la cale, atât singură, cât și cu echipa sa, sunt pentru ea „cel mai frumos mod de a sărbători”.

Și chiar dacă de ziua sa nu a mai purtat „ținuta” de Zână, nimic nu a împiedica-o pe Andreea Marin să aibă „coroana”, este drept, că una simbolică. Ba mai mult, a ținut să le pună celor care o urmăresc pe rețelele de socializare că „fiecare femeie ar trebui să-și aducă aminte că printre grijile zilei, iubirea față de cei dragi, îndatoririle ce-i apasă pe umeri, e un timp pe care și-l datorează pentru sufletul ei, e adevărul valorii proprii care merită prețuită, e dragostea pe care o revarsă din plin peste ceilalți, dar de care are nevoie și ea”, a mai scris Andreea Marin.

Aceasta este, în fapt, ideea unei viitoare campanii internaționale, la care Zâna Surprizelor își va aduce contribuția, și care celebrează „femeia și valorile ce o definesc”, subliniind că dincolo de măști se ascund suflete mari, iar „dincolo de haine, e un corp imperfect, dar perfect capabil să miște munții la nevoie, pentru a schimba vieți în bine”, mai mult, că oamenii adevărați sunt „în stare să adune cioburi la nevoie și să facă noi oglinzi”.

Citește și: Andreea Marin își consideră mariajele eșuate „lecții de viață”