Cornel Ilie, artist pe scenă, om obișnuit în particular

Fără „fițe”, fără „figuri”, solistul Vunk este, până la urmă, un om normal, ca noi toți

Foto: AlistMagazine

Cornel Ilie este unul dintre cei mai cunoscuți artiști români, dacă nu chiar unul dintre cei mai iubiți. Debordând mereu de bun simț și eleganță, cântărețul nu a făcut rabat de la valorile personale nici de sărbători, când a ales să se comporte ca un om obișnuit și să-și cumpere o cafea la pachet.

Cornel Ilie, altfel de vedetă

În timp ce „vedetele” de la noi, fie că vorbim despre autointitulații influenceri, ori de cei care și-au găsit faima pe scenă, prestând, totuși, ceva, se chinuie din toți rănunchii să strălucească (mai mult la propriu decât la figurat), Cornel Ilie își trăiește viața normal, fără să exagereze și fără să epateze în vreun fel.

În mod sigur, o cafea luată la pachet și băută în mașină n-are cum să fie neaparat o știre, ar spune unii. Chiar și așa, în perioada asta, în care luxul și opulența (aparente amândouă) devin literă de lege oricui își dorește să arate că nu-i un „sărăntoc”, gestul simplu al lui Cornel Ilie vine să ne arate că nu e obligatoriu să sfidezi pentru a fi artist. Artiștii sunt, până la urmă, tot oameni.

Astfel, solistul Vunk a fost surprins cumpărând o cafea ieftină pe care a băut-o în mașină, „ca un sărac”, relatează (fără metafore și epitete) Spynews.ro. O normalitate care n-ar trebui să ne mire, ci ar trebui îmbrățișată și „propovăduită” tuturor. Să lăsăm arta să vorbească, nu „opulența” cumpărată cu bani!

Citește și: „Moartea din Carpați” a rămas fără permis de conducere