„Moartea din Carpați” a rămas fără permis de conducere

Cătălin Moroșanu a fost prins „băut” la volan

Catalin Moroșanu

Catalin Moroșanu, supranumit și „Moartea din Carpați”, a rămas fără permisul de conducere după ce ar fi fost prins „băut” la volan, anunță surse din Poliția Capitalei. Mai exact, polițiștii l-ar fi prins pe acesta miercuri seară, pe Bulevardul Decebal, din București.

„Moartea din Carpați” a fost trasă pe dreapta

Cătălin Moroșanu a fost tras pe dreapta de un echipaj de poliție, inițial pentru un control de rutină care, din câte am aflat, a degenerat, ceea ce i-a făcut pe polițiști să-i pună „fiola”. Cum „Moartea din Carpați” părea un pic agitată, după ce i-au cerut actele de identificare, conform procedurii specifice în astfel de cazuri, cei doi agenți de poliție i-au măsurat fostului sportiv alcoolemia, care după verificare s-a dovedit a fi, conform surselor cancan.ro, de 0.4 mg alcool pur.

Ulterior, nemulțumit de ceea ce i se întâmplă, Cătălin Moroșanu a gesticulat și s-a arătat extrem de nervos, fiind probabil convins că informațiile vor ajunge în presă.

Cătălin Moroșanu a stat, în mod constant, în ochii presei, în ultima perioadă. Dacă la alegerile locale de anul trecut, candida pentru un post de consilier județean în Galați, din partea PNL, ulterior se înscria în emisiunea de divertisment „Survivor”, pe care era obligat să o părăsească din pricina unei accidentări.

Ba mai mult, când ajungea acasă avea să afle că Sergiu, „călărețul” de la Maternitate pe care a ales să-l ajute, își vânduse casa dată de Moroșanu ca să-și cumpere un bolid de lux.

Citește și: Moroșanu, accidentat a trebuit să părăsească Survivor