Incendiu în Constanța: trei persoane blocate în casă

Pompierii au intervenit cu autospeciale, fiind acompaniați de câteva ambulanțe. O persoană este inconstienta, potrivit informațiilor

Foto: Pixabay.com

Un incendiu puternic a izbucnit, în cursul acestei dimineți, într-un apartament al unui bloc situat în cartierul Henri Coandă din Constanța. Apelul la 112 a fost efectuat de un locatar al blocului care le-a povestit dispecerilor că flăcările devin din ce în ce mai puternice, punând în pericol viețile celor care locuiesc în bloc. În cadrul aceluiași apel s-a relatat inclusiv faptul că, deși o parte dintre cei aflați în bloc au reușit să se salveze, un număr de trei persoane ar fi încă înăuntru, captive. Numărul real al celor rămași înăuntru fiind încă sub semul întrebării.

ISU Constanța s-a deplasat la fața locului

La scurt timp după anunțarea incendiului, ISU Constanța a trimis la fața locului mai multe autospeciale de stingere cu apă și spumă, acestea fiind acompaniate și de câteva ambulanțe. Potrivit informațiilor, focul ar fi generalizat, câteva persoane reușind să iasă din clădire. Mai mult, trei persoane ar fi rămas blocate la etajele 1 și 2, în propriile apartamente.

La sosire, pompierii au mai evacuat alte câteva persoane, dintre care una aflată în stare de inconștiență.

În momentul de față, pompierii încă lucrează la lichidarea incendiului, însă și la transportarea persoanelor.

Citește și: Incendiu puternic la o shaormerie cunoscută din Capitală