Andreea Marin își consideră mariajele eșuate „lecții de viață”

Ștefan Bănică s-a căsătorit cu o „copie fidelă” a fostei soții

Andreea Marin a fost „luată la întrebări” de Denise Rifai, iar printre cele „40 de întrebări” au fost și câteva care i-au răscolit sufletul Zânei „Surprizelor” cu amintiri mai puțin plăcute. Însă răspunsurile date de către Andreea Marin ne-au prezentat o femeie foarte puternică, ce a putut trece într-o mare măsură peste acele momente grele, pe care le consideră ca fiind „lecții de viață”.

Întrebată dacă o consideră pe actuala soție a lui Ștefan, Lavinia Pârva ca fiind o „copie fidelă” a sa, Andreea Marin a fost fermă și a răspuns că nu vede niciun om întreg la minte care să-și caute un partener ce să semene cu fostul.

„Eu nu văd lucrul acesta, poate că există o asemnănare fizică, dar eu nu văd niciun om întreg la minte care să caute un alt partener numai pentru că seamănă sau nu cu cel anterior, nu cred în asta, poate să fie doar o potrivire. Nici gând ca partenerul meu de la acea vreme (n.r. Tuncay Ozturk) să semene cu fostul meu soț, adică, eu nu am văzut deloc vreo asemănare. Astăzi, hai, să revenim la momentul prezent, la realitate, eu consider că fiecare dintre noi este foarte bine cu fiecare dintre noi, și fiecare este exact acolo unde îi este locul, și cu cine îi este dat să fie”, a dezvăluit Andreea Marin, adăugând că nu are niciun regret. „Sunt fericită astăzi, îi mulțumesc lui Dzeu pentru momentul prezent. Nu stau să mă uit în trecut, cred că fiecare poveste din viața noastră are un rol”.

Andreea Marin: „Trecutul acela nu a depins de mine”

De altfel, chiar și Andreea a recunoscut că Lavinia a fost „picătura” care a umplut paharul mariajului cu artistul, dar divorțul a venit firesc.  „Pentru mine trecutul nu mai contează. Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10 te doare spre 11. Nici un divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă”, a spus Andreea Marin în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.

Și chiar dacă are la activ trei mariaje eșuate, Andreea Marin consideră că din fiecare dintre ele poate lua partea bună. Ca de exemplu, din cel cu Bănică, „o am însă pe fiica mea și asta contează cel mai mult. Nu mă uit înapoi”, a mai spus Zâna, care a adăugat faptul că doar infidelitatea nu este un motiv suficient pentru un divorţ. „Sunt alte lucruri mult mai grave. Agresivitatea în viaţa de cuplu, răspunsul violent, reacţii necontrolate în faţa copilului”, a mărturisit Andreea Marin.

Citește și: Andreea Marin, doar pozează în rochia ca de mireasă