Andreea Marin, doar pozează în rochia ca de mireasă

O glumă făcută în timpul unei filmări a dat emoții fanilor Zânei, care o și vedeau mireasă

Andreea Marin a încercat să facă puțină lumină, după ce în spațiul public au apărut zvoruri că s-ar fi căsătorit, din nou. Și totul ca urmare a unei glume nevinovate, făcută în timpul unei filmări pentru un nou proiect în care este implicată Zâna, cea care deține „Creative Hub Voice & Visibility”, locul ce poate transforma visul în realitate.  

„Hopa, s-a furat mireasa”, a spus unul dintre colegii de platou ai Andreei Marin, o remarcă numai bună să stârnească imaginația fanilor prezentatoarei tv. Ca urmare a acestei „glume nevinovate”, internauții au asaltat-o pe Andreea Marin cu zeci de întrebări, motiv pentru care Zâna a decis că e cazul să iasă și să îi liniștească. 

„E adevărat că e o rochie albă pe care am îmbrăcat-o printr-o alte rochii, dar nu e vorba despre o nuntă sau pregătirea ei, ci e vorba despre un proiect inovativ, revoluționar, care s-a filmat și s-a făcut ieri în noul meu loc de muncă. Sunt imagini superbe, foarte frumoase. Fotografiile sunt tare frumoase, multe in ipostaze moderne, altele în ipostaze vintage, e un concept care va aduce la lumină o inovație și în curând veți afla de ce această inovație stochează amintiri de o viață întreagă”, a deckarat Andreea Marin citată de WOWbiz.

Andreea are gânduri mari alături de iubitul său

Mamă a unei fete ajunsă la vârsta de 14 ani, Andreea Marin nu exclude să își mărească familia alături de iubitul său, Adrian Brâncoveanu.

 „Când o vrea Dumnezeu. (…) Trebuie să mai facă și omul ceva ca să iasă treaba asta. Sunt un om sănătos, nu e asta o problemă, dar lucrurile se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple. E un moment pentru toate. Știe cineva, acolo sus, mai mult decât știm noi, asta cu siguranță!”, a povestit Andreea, pentru Antena Stars.

Andreea Marin (46 de ani) are la activ trei mariaje, cel mai vizibil, dar și dureros fiind cel cu Ștefan Bănică Jr (cu care o are pe Violeta), de care a divorțat în 2013, după 7 ani.

A fost căsătorită cu Cristian Gheorghiță (de care a divorțat la vârsta de 24 de ani) și cu turcul Tuncay Ozturk (căsătorită în 2014 șivorțată după numai 11 luni).

Citește și:  Andreea Marin și-ar mări familia, dar nu acum