Andreea și Cabral Ibacka (Instagram)

Andreea Ibacka, însărcinată în opt luni, s-a străduit ceva vreme să îi spună lui Cabral ce va fi cel de-al doilea copil al cuplului, asta în ciuda dorinței lui de a afla abia la maternitate.

„Am fost la eco și am aflat sexul copilului și am venit acasă să-i fac o surpriză lui Cabral, să-l anunț dacă o să mai aibă încă o fetiță sau un băiețel”, a spus Andreea Ibacka, într-un video, pe Instagram, la prima încercare de dezvăluire. Răspunsul lui Cabral a fost exact opusul a ceea ce se aștepta Andreea, așa că s-a resemnat pentru moment, dar a mai încercat, spărgând balonul uriaș plin de confetti, însă Cabral nu a văzut ce culoare aveau acestea, motiv pentru care a luat-o de la capăt. „L-ați văzut cum se zbate? Că el nu vrea să știe dacă o să avem un băiețel sau o fetiță, că o să afle el la maternitate… Ca și când l-ar lăsa să intre la naștere sau cum?! Mă rog…”, a dezvăluit Andreea înainte de cea de-a treia încercare de dezvăluire. Doar că vorba „toate până în trei” nu a fost valabilă și în cazul Andreei, căci a venit o nouă încercare, un nou eșec.

Consecventă, dar și nerăbdătoare să facă marele anunț, că nu e ușor să păstreze acest mister doar pentru sine, Andreea l-a prins pe Cabral într-o postură din care nu putea să mai fugă din fața inevitabilului, într-un moment de relaxare, în cadă. Andreea a aruncat „bomba” și a fugit, spre bucuria lui Cabral care jubila când a văzut că este înconjurat de mult albastru, semn că va fi tătic de două fete și… un băiat. Cabral mai are o fiică din căsătoria anterioară.

De altfel, în comentariile de pe Instagram, internauții nu doar că și-au explimat dorința de a afla ce sex va avea bebelușul, dar au și făcut presupuneri analizând scrisul de pe balonul uriaș.

Citește și: Cabral, „kinder cu surprize” până la finalul sarcinii soției