Rona Hartner (Voxbiz)

Rona Hartner  a decis să divorțeze de soțul său, DJ-ul francez Herve Camilleri după numai un an jumate de la nuntă, relatează Click. Cei doi au ales să meargă pe drumuri separate, românca invocând numeroasele certuri avute cu Herve, încă din momentul căsătoriei. Dacă vă întrebați cine stă să-și numere certurile cu partenerul, uite că Rona a făcut acest lucru și a contorizat nici mai mult, nici mai puțin de 55 de astfel de episoade, într-un singur an.

Divorțul dintre cei doi va avea loc la notar, în Franța, urmând ca actele dă iasă la finalul acestei luni. Cum unele cupluri internaționale aleg să facă nunta în ambele țări, altele decid ca și cu divorțul să procedeze la fel. Potrivit Impact, Rona va încheia socotelile și în România. „Divorțul o să fie în Franța, însă cred că o să fie nevoie să vină și în România, pentru acea dezlegare la ortodocși”, a spus Rona.

Cu ce rămâne Rona după divorț

Chiar dacă mariajul a fost de scurtă durată, doar 18 luni, Rona pare împăcată cu acest divorț, mai ales că s-a încheiat într-o notă amiabilă.  

„Am făcut un partaj corect. El a plecat cu tot ce vrut de la mine. I-am zis tot ce vrea să ia. Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce vrut. Nu a ieșit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost foarte corect. Și cu conturile ne-am aranjat. De aia ne-au trebuit două luni până să anunțam divorțul, ca să aranjăm totul. Cunoști un cuplu după cum divorțează. Iubirea asta imposibilă dintre noi poate în timp se va transforma în altceva. Herve nu m-a trădat, nu am avut o viață sinistră cu el”, a declarat Rona Hartner, în emisiunea „Exclusiv VIP”, de la Prima TV, citată de Click.

 Rona Hartner a rămas în casa pe care o deține pe Coasta de Azur, iar Herve i-a făcut o listă cu bunurile pe care și le dorește. Cei doi au rezolvat și situația banilor din conturi.

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, mai fericiți ca oricând. Nunta de cristal i-a prins împreună