Asia Express: Connect-R a vrut să plece acasă încă din prima zi

Show-ul va fi transmis din toamnă, la Antena 1

Foto: preluare Click.ro

Asia Express a ajuns la cel de-al patrulea sezon, astfel că, anul acesta, concurenții vor trebui să străbată Drumul Regilor, format din Turcia, Georgia, Azerbaijan, însă și două destinații speciale care, în acest moment, sunt secrete. Show-ul va fi transmis de Antena 1 abia din toamnă, această vară fiind rezervată filmărilor.

Connect-R a dat un pic de greu la Asia Express

Cu toate că dificultatea show-ului este cunoscută publicului larg, având în vedere că vorbim despre al patrulea sezon deja, așadar timp destul de „făcut o idee”, Connect-R pare să fi dat de greu încă din prima zi, astfel că, și-a dorit să se ducă înapoi acasă, probabil sperând la înscriere că dificultatea Asia Express este una fictivă, de dragul audiențelor, lucru neadevărat, de altfel. Concursul este „pe bune”!

Nici Adrianei Trandafir nu i-a fost mai ușor, astfel că aceasta a spus: „Eu nu am crezut că va fi atât de greu”. „Nu credeam că pot fi atât de disperat”, a declarat, la rândul lui, Mihai Petre.

Misiunile din cadrul Asia Express nu sunt deloc ușoare, concurenții fiind obligați să supraviețuiască cu 1 dolar pe zi. Astfel, provocările devin cu atât mai grele cu cât aceștia trebuie să descurce în țări străine în care bariera lingvistică trebuie trecută, ca mai apoi aceștia să își caute cazare și mâncare la localnici, în timp ce bifează probele obligatorii ale concursului.

Anul acesta vor concura: Alexandra Ungureanu și mama ei, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, Adriana Trandafir și fiica acesteia, însă și Lorelei Bratu și Zarug, potrivit Click.ro.

Citește și: Lorelei Bratu înfrânge prejudecățile și acceptă provocarea Asia Express