Sâmbătă, 4 aprilie 2020, trupa rock suedeză Tiamat va reveni în România cu un concert susținut în Quantic (București), locație de atfel cunoscută pentru concertele sale rock de mare anvergură.

Biletele se pot găsi pe iaBilet.ro și au următoarele prețuri:

EARLY BIRD – 100 de bilete la 100 de lei / bucata;

PRESALE – 300 de bilete la 130 de lei / bucata;

NORMAL – 400 de bilete la 150 de lei / bucata.

Cei de la Tiamat au venit în România ultima dată în cadrul Festivalului Posada Rock, de la Câmpulung Muscel, desfășurat între 30 august 2019 și 1 septembrie 2019. Iată că aceiași organizatori au decis că e cazul ca Tiamat să revină în România, de data aceasta în București, pentru a oferi publicului iubitor de rock un show de excepție, așa cum ne-au obișnuit.

Câteva link-uri de referință de unde puteți afla informații suplimentare, aici: Rock Culture, Posara Rock, Tiamat – Special Show în Bucharest.

Citește și: Cradle of Filth vine anul acesta la Rockstadt Extreme Fest

Cine sunt Tiamat?

Tiamat – photo: Napalm Records

Celor mai puțin familirizați cu trupa, le povestim că cei de la Tiamat au o istorie lungă în urma lor, fiind înființați în anii ‘80 și având la activ 10 albume de studio. Poate cel mai cunoscut și mai iubit album al suedezilor este Wildhoney, cu care și-au câștigat renumele nu numai european, însă și mondial.

De altfel, acest album va fi și leit-motif-ul concertului de pe 4 aprilie 2020, din Quantic, unde Tiamat au pregătit un remember al celor mai apreciate melodii ale lor, multe dintre acestea fiind de pe Wildhoney.

#News