Fructe
Fructe. Sirsa foto: dcmedical.ro

Dieta rapidă de vacanță are la baza principiile alimentaţiei disociate. Zilnic este indicat să mănânci un singur fel de alimente, fără restricţii cantitative. Micul dejun constă în consumul unei jumătăți de pomelo, unei felii de pâine integrală şi a unei cești de ceai. Pomelo este un fruct exotic, care stimulează digestia, fiind bogat în fier, magneziu şi calciu. Fructul are doar 42 de calorii/100 g.

 Se mănâncă numai legume crude, sub formă de salate, fiind indicat consumul legumelor cu frunze, cum ar fi salata verde, spanacul, cicoarea de grădină sau măcrişul. Aceste plante au un conţinutul bogat în magneziu, vitamina C şi betacaroten. Betacarotenul din legumele verzi ajută la păstrarea unui ten curat, legumele fiind foarte sărace în calorii.

 Este indicat consumul fructelor, cu excepţia bananelor şi a strugurilor, care sunt prea bogate în calorii (83 kcal, respectiv 73 kcal/100 g).

Cele mai indicate sunt curmalele şi portocalele. Curmalele au doar 30 kcal/100 g, prevenind îmbătrânirea. Ele ajută organismul să se păzească de afecţiunile canceroase, portocalele fiind indicate pentru efectul lor digestiv, diuretic şi laxativ. Este indicat să se bea minim 2 litri de apă pe zi, pentru accelearea arderii grăsimilor şi a hidratarii corecte a organismului. Consumul de apă înainte de fiecare masă poate duce la o scădere în greutate cu pâna la 2 kilograme în decursul a 12 săptămâni. Singurele condimente  permise sunt sarea (cât mai puţină), lămâia şi piperul.

Carla’s Dreams ar renunța la mască: ”Sper să nu trebuiască să mă machiez şi peste zece ani”