Schimbare importantă pentru utilizatorii Facebook și Instagram

Este vorba despre un abonament cu plată care va permite utilizatorilor să-și 'autentifice' identitatea,

Compania Meta care deține Facebook și Instagram a anunțat că va lansa un abonament cu plată care va permite utilizatorilor să-și ‘autentifice’ identitatea, potrivit stiripesurse.ro.

Acest abonament plătit oferă acces la conținut în exclusivitate și la alte elemente, de exemplu, un ecuson, care te identifică drept susținător. Unii creatori ar putea oferi abonaților și reduceri la bunurile comercializate și alte produse.

„Bună dimineața și anunț despre un nou produs: săptămâna aceasta începem să lansăm Meta Verified – un serviciu de abonament care vă permite să vă verificați contul cu un document de identitate guvernamental, să obțineți o insignă albastră, să beneficiați de protecție suplimentară împotriva conturilor care pretind că sunt dumneavoastră și să obțineți acces direct la asistență pentru clienți. Această nouă caracteristică are ca scop creșterea autenticității și a securității în toate serviciile noastre. Meta Verified pornește de la 11,99 $ / lună pe web sau 14,99 $ / lună pe iOS. Vom lansa în Australia și Noua Zeelandă săptămâna aceasta și în curând și în alte țări”, a transmis Mark Zuckerberg.

.Pentru 11,99 dolari pe lună sau 14,99 dolari pentru utilizatorii de iPhone, Meta Verified va permite utilizatorilor „să-și autentifice contul cu ID, să obțină bifa albastră, protecție suplimentară împotriva furtului de identitate și acces rapid la serviciul pentru clienţi”

. Serviciul va fi accesibil doar celor peste 18 ani și va fi lansat săptămâna viitoare în Australia și Noua Zeelandă, după care va fi extins la nivel global. Bifele albastre sunt folosite ca instrumente de verificare pentru a demonstra autenticitatea conturilor. Abonamentul le-ar oferi utilizatorilor plătitorilor o vizibilitate sporită a postărilor lor, protecție împotriva imitatorilor și acces mai ușor la serviciul pentru clienți, a comunicat Meta într-o postare pe site-ul companiei.

Premieră: Primul turn virtual de control al zborurilor din România, amenajat pe aeroportul din Brașov