Noi probleme pentru Bianca Drăgușanu!

Ea a fost reclamată din cauza patrupedului de companie.

Bianca Drăgușanu a fost reclamată la Protecția Animalelor de către o anumită persoană care a alertat autoritățile pentru că vedeta și-a vopsit cățelul.

După împăcarea cu Gabi Bădălău, blondina are noi probleme. Pentru că și-a vopsit cățelul parțial roz, Bianca a fost reclamată la Protecția Animalelor. Chiar ea a făcut publică situația pe contul ei de Instagram. Vedeta a dezvăluit că patrupedul ei beneficiază de tratamente profesionale, fiind vopsit la salon cu o vopsea organică specială. Diva a mai precizat și că nu cunoaște identitatea reclamatului deocamdată.

„În timp ce eu ieșeam de la medicul meu stomatolog, mă sună un număr: „Bună ziua! Suntem de la Protecția Animalelor. Aveți o reclamație pentruu că v-ați vopsit cățelușul pomeranian. I-ați vopsit codița și urechiușele roz. (…) Adică o neica nimeni în drum, care n-are viață, s-a trezit ea să-mi facă mie reclamație. A trebuit să-i explic doamnei că, da, cățelușul meu merge la Spa și are parte de tratamente de VIP, într-un salon super dotat și super avansat că tehnologie. (…) A trebuit să-i explic doamnei de la Protecția Animalelor că eu nu mi-am vopsit cățelul singură acasă cu o vopsea de păr roz. (…) Vă dați seama ce creier, ce om?! Să suni și să spui că Bianca Drăgușanu și-a vopsit cățelul roz. Făi, revino-ți! Bineînțeles că vreau să aflu cine este această persoană.”, a transmis Bianca Drăgușanu pe InstaStory.

Carla’s Dreams ar renunța la mască: ”Sper să nu trebuiască să mă machiez şi peste zece ani”