Cinci bărbaţi anchetaţi pentru lipsire de libertate

Aceştia au introdus-o cu forţa o persoană în portbagajul unui autoturism

Sentinta
Sentinta

Cinci bărbaţi sunt cercetaţi pentru lipsire de libertate în mod ilegal, lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Ei au luat de pe stradă, cu forţa, un bărbat pe care lau băgat într-un portbagaj, victima fiind rănită, potrivit g4media.ro.

Potrivit datelor din anchetă, unul dintre agresori este angajatorul victimei, iar între el şi victimă existau neînţelegeri privind salariul.

„În urma administrării probatoriului, s-au stabilit următoarele: La data de 04.07.2024, în jurul orei 23:10, cinci inculpaţi, în timp ce se aflau în faţa unui restaurant, situat în Sectorul 2, au exercitat acte de violenţă asupra persoanei vătămate, provocându-i leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare un număr de 10-12 (zece-douăsprezece) zile de îngrijiri medicale.

Aceştia, împotriva voinţei persoanei vătămate, au introdus-o cu forţa în portbagajul unui autoturism, restrictionându-i astfel libertatea de mişcare

Ei au transportat-o la o adresă din oraşul Voluntari. Prin activitatea infracţională descrisă mai sus, cei cinci inculpaţi au tulburat ordinea şi liniştea publică”, informează Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2. Surse judiciare au declarat că victima este angajatul unuia dintre agresori, iar între acesta şi angajator existau neînţelegeri privind salariu. Bărbatul luat cu forţa a reclamat că nu şi-a primit banii pentru munca depusă. La data de 5 iulie procurorul a solicitat arestarea preventivă a celor cinci inculpaţi. Solicitarea a fost respinsă de Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Parchetul a formulat contestaţie împotriva măsurii dispuse, aceasta urmând a se soluţiona de Tribunalul Bucureşti.

Restricţia de tonaj eliminată pe DN1 Ploieşti – Braşo