Ilinca Vandici
Ilinca Vandici

Vedeta de showbiz Ilinca Vandici, invitată la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, a vorbit despre clipele grele prin care a trecut de-a lungul vieții, dar și despre lecțiile pe care le-a învățat.

Acesta a mărturisit că acceptă un refuz, dar nu suportă minciuna, precizând că este o tipă inteligentă și știe când este mințită. Cu toate acestea, Vandici a mai spus că de la anumite persoane este foarte greu să primești un „nu”, dar e important să conștientizezi că un astfel de răspuns vine cu un anumit scop.

(…) Ca tu să înțelegi ceva de acolo, ca tu să înveți ceva de acolo, poate să suferi, poate să te bucuri mai târziu”, a dezvăluit Ilinca Vandici, potrivit Kanal D.

„Nu cred că am avut parte de foarte multe refuzuri”

De asemenea, prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil” a precizat că a suferit mult după ce a fost părăsită de iubitul ei.

„Nu m-am simțit bine atunci, am suferit foarte mult, am plâns mult, dar, ulterior, am ajuns să îl apreciez. De ce? Pentru că a fost sincer cu mine. Mi-a spus: „Eu nu mai pot continua relația asta că asta ar însemna să te înșel, nu meriți asta, e urât, mai bine ne despărțim. Peste ani am apreciat foarte mult asta pentru că mi s-a părut foarte matur din partea lui, chiar dacă eram doi copii la vremea respectivă”, a mai spus Vandici, potrivit Libertatea.ro.

Bărbatul care a părăsit-o a fost fiul lui Dorin Cocoș, Alin Cocoș, iar în momentul în care a decis să se despartă de ea, Vandici „i-a zis tot ce i-a venit la gură” în acea perioadă.

Vedeta a afirmat că nu va accepta niciodată trădarea, ipocrizia, falsitatea și minciuna, precizând totodată că e important să renunți la oamenii toxici din viața ta.

Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu și are un băiețel. Îndrăgita prezentatoare TV a câștigat mai multe concursuri de Miss, aceasta devenind prezentatoarea rubricii „Meteo” la B1 TV după ce a câștigat premiul presei, un curs de pregătire în televiziune din partea postului TV.

Citește și articolul: Celebra vedetă TV Ilinca Vandici vrea să dea lovitura