Celebra vedetă TV Ilinca Vandici vrea să dea lovitura

Ilinca Vandici are mai multe proiecte personale în mediul online.

Ilinca Vandici, cunoscuta prezentatoare a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, a cărei finală a avut loc pe data de 7 februarie, a dezvăluit planurile sale pentru următoarea perioadă. Frumoasa brunetă a spus că are mai multe proiecte personale în mediul online. Vedeta TV are aproape un milion de urmăritori pe Instagram.

Ilinca Vandici a spus că va petrece mult timp cu familia, urmând să plece într-o vacanță.

„De obicei încerc să nu îmi fac planuri pe termen foarte lung. Acum doresc să mă odihnesc, să petrec mai mult timp cu familia. În același timp, mă concentrez să dezvolt și alte proiecte pentru mediul online, foarte frumoase și apropiate sufletului meu, despre care abia aștept să vă povestesc, pe care abia aștept să le vedeți și să îmi spuneți ce părere aveți. Plănuiesc o vacanță la începutul lunii martie și cam atât deocamdată. Prefer să las lucrurile să mă surprindă, nu să fac planuri foarte multe, pe termen lung.

Ne mai pregătim și de o mare aniversare pentru că, pe 1 martie, Kanal D împlinește 15 ani, vom sărbători cum se cuvine, deja am filmat câteva lucruri speciale legate de acest moment, alături de colegii mei. Nu îmi vine să cred că s-au scurs atâția ani de când pășeam în această televiziune. Am trecut printr-o adevărată metamorfoză aici, de la fata blondă, machiată cu verde din belșug, că așa era modă pe atunci, la Ilinca Vandici de astăzi”, a spus vedeta TV.

Citește și: Ilinca Vandici, pe bursa zvonurilor. „Îmi pare rău să vă dezamăgesc”