Gina Pistol și Smiley, scene fierbinți în magazin!

Gina Pistol și Smiley, scene fierbinți în noul videoclip al cunoscutului cântăreț

Gina Pistol și Smiley joacă scene fierbinți în noul videoclip al celebrului cântăreț. Ei se sărută cu pasiune printre raioanele unui magazin. Cei doi iubiți au postat secvența în mediul online, pentru a anunța lansarea noii piese.  Comentariul lor nu a întârziat să atragă reacții din partea mai multor persoane.

„Cu o zi înainte de lansare, ne cam ia valul. «Mi-aduc aminte», mâine, de la 18:30, pe YouTube”, a scris artistul în mediul online.

„Acasă nu aveți timp? Nu aș vrea să știu ce zic vecinii voștri. / Dar nu credeți că, prin magazin, pe la raftul cu apă, pot să apară și copii? Mie mi s-ar părea de prost gust să merg la cumpărături și să văd doi oameni care se sărută așa în public. Pentru asta s-a inventat casa, ori un loc mai intim. Persoană publică sau om de rând, puțină decență nu strică… no offence”, au fost o parte dintre comentarii.

„Eu m-am bătut cu pumnii în piept și am zis că pot să o cresc singură. O lună mai târziu, îi ziceam lui Andrei că, dacă nu luăm o bonă în curând, mă ia capul. E foarte greu fără ajutor, mai ales dacă ai și campanii cum avem noi. Pentru mine, spălatul părului și aranjatul sunt un lux. E un copil foarte cuminte, dar are și ea momentele ei. Acum stă în funduleț și dă să meargă de-a bușilea, iar eu trebuie să stau lângă ea. Fiecare etapă care vine are greutățile ei. Eu încerc să o adorm de pe la ora 19:30. De la ora 21, apuc să îmi fac și eu un duș, să mă dau cu o cremă pe față, să mănânc ceva. Mă pun în pat când ajunge și Andrei și ne uităm la două episoade de la un serial”, a povestit Gina Pistol.

Citește și: Gina Pistol, 2021, anul în care s-a „pierdut”