Monica Gabor a revenit lângă „Mr. Pink”

După o pauză de „o vară”

În ciuda zvonurilor „de peste vară”, cu privire la despărțirea dintre Monica Gabor și iubitul său, „Mr. Pink”, românca pare să dea relației o nouă șansă. Cel puțin asta lasă de înțeles prin postările de pe Insta Story.

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu, cu care are o fiică, și-a luat nu doar prietenii prin surprindere, ci și urmăritorii, când în vară a revenit în România, lăsând la o parte traiul de lux pe care îl avea acolo. Iar acum, o dată cu toamna, anunțul indirect făcut de Monica vine să le dea „peste nas” celor care au aruncat cu vorbe, în stânga și în dreapta, cu privire la relația sa cu Mr. Pink, alături de care se simte împlinită.

Mr Pink, fiul acestuia și Irinuca, fiica Monicăi Gabor

Monica și „visul american”

De altfel, în vară ieșeau la iveală detalii din „visul american” al Monicăi, un vis pe care l-a trăit în ultimii 10 ani de când a divorțat de Irinel Columbeanu și a ales să meargă în „țara tuturor posibilităților”. Monica se ocupa de tot ce ținea de casă, de la curățenie la gătit, chiar dacă pe rețelele de socializare poza „ca scoasă din cutie”, de te trimitea cu gândul că ea este cea care dă ordine.  „Ea nu avea servitori în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri”, au spus apropiații săi, astă vară.

În urmă cu ceva vreme, prezentă la Teo în emisiune, Monica Gabor declara că Mr. Pink este un om tipicar, fapt care a făcut-o să realizeze că nimeni nu poate face mai bine curăţenie decât ea. „El este foarte organizat şi tipicar, stăm doar noi doi în casă, aşa că nu sunt probleme. Eu gătesc multă mâncare chinezească, spune că e cea mai bună mâncare din lume, probabil fiindcă este făcută cu dragoste. A mâncat sarmale, îi plac, e înnebunit după jumări. Eu fac singură meditaţii şi mai am perioade când, nu neapărat cad în depresie, dar am momente mai dificile. Mr. Pink este perfect pentru mine fiindcă el mă sprijină emoţional, iar eu de asta aveam nevoie. Ascult ce îmi spune el, ce îmi spun surorile mele şi tatăl meu”, declara la acel moment Monica.

Citește și: Monica Gabor și viața într-o „colivie de lux”