Monica Gabor și viața într-o „colivie de lux”

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a pus punct unei relații de 10 ani cu celebrul Mr. Pink

Zvonurile că Monica Gabor s-a despărțit de iubitul său „Mr. Pink”, după o relație de 10 ani au fost confirmate de apropiați ai acesteia, relatează Play Tech. În ciuda faptului că Monica, fosta soție a lui Irinel Columbeanu, a dus un trai de lux în vila din Malibu, aceasta mereu s-a considerat ca trăind într-o „colivie de lux”, în care nu putea să facă ceea ce dorește. Semn că nu întotdeauna banii și celebritatea aduc și fericirea.

De altfel, aceeași apropiați au mărturisit faptul că deși Monica nu este cea care a luat decizia despărțirii, ea a fost cea care a grăbit acest lucru. Totul, dintr-un motiv destul de plauzibil, prea multă monitorizare a vieții ei. „Nu putea face nicio mișcare, era tot timpul sub controlul lui. Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea”, au spus aceștia, citați de Play Tech.

Mai mult, Monica se ocupa de tot ce ținea de casă, de la curățenie la gătit, chiar dacă pe rețelele de socializare poza „ca scoasă din cutie”, de te trimitea cu gândul că ea este cea care dă ordine.  „Ea nu avea servitori în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri”, au mai spus apropiații.

De altfel, în urmă cu ceva vreme, prezentă la Teo în emisiune, Monica Gabor declara că Mr. Pink este un om tipicar, fapt care a făcut-o să realizeze că nimeni nu poate face mai bine curăţenie decât ea. „El este foarte organizat şi tipicar, stăm doar noi doi în casă, aşa că nu sunt probleme. Eu gătesc multă mâncare chinezească, spune că e cea mai bună mâncare din lume, probabil fiindcă este făcută cu dragoste. A mâncat sarmale, îi plac, e înnebunit după jumări. Eu fac singură meditaţii şi mai am perioade când, nu neapărat cad în depresie, dar am momente mai dificile. Mr. Pink este perfect pentru mine fiindcă el mă sprijină emoţional, iar eu de asta aveam nevoie. Ascult ce îmi spune el, ce îmi spun surorile mele şi tatăl meu”, declara la acel moment Monica.

Monica Gabor, vacanță în Dubai

Monica pare că încearcă să se refacă după despărțirea de Mr. Pink, iar cel mai relevant lucru este cel privind pozele în care apărea împreună de acesta și de fiul lui, dintr-o relație anterioară, pe care românca a ținut să le eliminea din viața sa de pe social media.

Monica și Ramona Gabor (Instagram)

În schimb au apărut poze cu ea extrem de zâmbitoare, din vacanța pe care o petrece alături de sora sa, Ramona, în Dubai. Semn că îi priește viața în afara „coliviei de lux”.

Citește și: Ramona Gabor știe cum să se facă „mai frumoasă”