Cristina Cioran și „escapada” de la mare

Asta în timp ce fetița sa, abia născută, se afla încă în incubator

Cristina Cioran a fost luată prin surprindere când a născut prematur, în urmă cu două săptămâni, deși se aștepta ca „marele moment” să vină abia în septembrie. Iar acest lucru a bulversat-o destul de mult, fetița fiind internată acum la incubator, iar în contextul pandemiei, accesul este de doar două ori pe săptămână, cu testul negativ la purtător.

Ca să treacă mai ușor peste această perioadă, Cristina Cioran a făcut o scurtă escapadă la mare, iar urmăritorii săi de pe rețelele de socializare au găsit de cuviință să o „pună la colț”, fapt pentru care aceasta a fost „nevoită” să se apere în fața furiei internauților.

„Ema e bine, se dezvoltă bine, respiră singurică, e pe drumul cel bun, face în fiecare zi un pas important pentru ea. Acolo în salon, la incubator, mai are patru colegi de cameră: două fetițe și doi băieți, care sunt în aceeași situație. Mămicile lor îi pot vedea în aceleași condiții: de două ori pe săptămână, cu test Covid și cu aprobare de la management. Am fost o zi la mare, la mama, eu sunt din Constanța. Eu îi mulțumesc iubitului meu că nu mă lasă să stau în casă, să pic în vreo depresie. E foarte greu să accept situația de fapt. Sper ca într-o săptămână două să iasă de la incubator și să vedem ce pas urmează. E un drum lung”, a explicat actrița, într-un Instastory, citată de WOWbiz.

Cristina Cioran cere clemență publică

Actrița, care cu siguranță nu și-a dorit să fie pusă în situația aceasta, de a naște prematur, cere clemență publică din partea celor care au certat-o în social media. „Este foarte greu. Vă rog și pe voi să înțelegeți că asta e situația, nu este nimeni de blamat, dar COVID-ul asta, care ne-a dat peste cap! Vă pup, vă iubesc și vă mulțumesc!”, a mai scris Cristina Cioran.

Citește și: Oamenii deprimați sunt, de fapt, alintați