Oana Sârbu: „12 minute… atât am dat masca jos într-o pauză și asta a fost”

Artista a povestit că a trecut printr-o mare spaimă: „Am avut febră, am făcut și o radiografie la plămâni. Am ieșit pozitivă”

Oana Sârbu / foto: Arhivă personală

Iubita interpretă, Oana Sârbu, a povestit cum a ajuns să se infectateze. Cu toate că infectarea, în sine, nu reprezintă o surpriză, de vreme ce puțini sunt cei care se mai pot lăuda acum că au rămas „neatinși” de virus, modul în care artista s-a infectat este, cel puțin, ieșit din comun.

De la bun început trebuie să menționăm că Oana Sârbu s-a protejat atât cât a putut, astfel că nu o poate acuza nimeni că ar fi neglijat recomandările emise de Ministerul Sănătății. Cu toate astea, o clipă de neatenție și a fost de-ajuns! Pentru că da, oricât te-ai proteja, există acel moment în care lași garda jos, uitând de pericolul care te înconjoară. Nevoia de normalitate își spune cuvântul.

Ceea ce s-a întâmplat, de altfel, și în cazul Oanei Sârbu. Cântăreața a povestit că s-a infectat în perioada Paștelui când, preț de 12 minute, a renunțat la masca de protecție.

Oana Sârbu: „Am fost atât de precaută și de înfricoșată în perioada asta. Nu m-au interesat părerea și impresia nimănui”

Oana Sârbu a amintit că, în perioada respectivă, ar fi ascultat doar sfaturile a doi doctori în care are încredere deplină. „La un an însă și ceva după ce am dat masca la o parte, am fost la o filmare pentru Paște, unde nimeni nu purta mască. 12 minute… atât am dat masca jos într-o pauză și asta a fost”, a povestit Oana Sârbu, la Prima TV, citată de Click.ro.

Cu toate că nu a ajuns să fie internată în spital, Oana a avut simptome grave. „La cinci zile au început simptomele. Sperietura a fost mare. Am tras o spaimă mare! Am avut febră, am făcut și o radiografie la plămâni. Am ieșit pozitivă. Am stat departe de copil, de tatăl meu. Sper să nu se mai repete”, a mai spus protagonista din „Liceenii”.

Citește și: Monica Gabor și viața într-o „colivie de lux”