Meciul de fotbal dintre Triumf Poiana Câmpina și CS Câmpina a fost live video pe hashtagnews.ro. A fost o premieră, atât pentru publicația noastră, dar și pentru cele două echipe, care joacă în Superliga B Prahova, competiție de nivel județean. 

Pentru că marile televiziuni transmit doar partidele din Liga 1 și Liga a 2 a, am decis să ne îndreptăm spre fotbalul din județe și cel din Liga a 3 a. Și la acest nivel, echipele au suporteri și își doresc să vadă meciurile pe televizorul de acasă sau pe telefonul mobil. 

Am început un proiect nou, prin care vom transmite live video competiții sportive din întreaga țară, dorind să promovăm astfel mișcarea, pentru că sportul înseamnă sănătate.

Nu ne dorim să mergem spre sportul profesionist, ci să arătăm publicului din România, competiții de amatori, oameni care fac mișcare de plăcere. 

Așa a fost duminică 3 octombrie, pe stadionul din Poiana Câmpina, într-un derby local al orgoliilor, al celor de la Triumf cu CS Câmpina. Partida s-a terminat cu scorul de 4-0, iar cei care au urmărit transmisia noastră au văzut un meci de fotbal antrenant.

Printre cei care au urmărit transmistia noastră s-a numărat și Alin Moldoveanu, primarul municipiului Câmpina: “O inițiativă interesantă, care promovează sportul de amatori. Acest tip de transmisii video sunt dorite de oamenii din întreaga țară, pentru că oamenii pot urmări și competițiile sportive pentru amatori. Televiziunile transmit doar competițiile mari și nimeni nu își face timp să întregistreze sau să difuzeze și ceea ce se întâmplă în sportul pentru amatori”

Pentru că feedbackul de la cititorii noștri a fost unul pozitiv, vom continua proiectul, iar pe cei interesați să transmitem meciurile echipelor favorite, ne pot contacta pe adresa redacției.