Sorin Strutinschi (stânga, jos) și echipa de volei CV Tomis
Sorin Strutinschi (stânga, jos) și echipa de volei CV Tomis

Omul de afaceri Sorin Strutinski a fost condamnat definitiv la 10 ani și 8 luni de închisoare, într-un dosar de trafic de influență, scriu agențiile de presă. Decizia a fost luată de Curtea de Apel Constanța! Este știrea care a circulat intens, în aceste zile, în spațiul online.

 Nu vreau să comentez hotărârile Justiției, departe de mine acest gând, însă pot să spun că omul Strutinski a lăsat în urmă multe regret, mai ales în lumea sportului. El este cel care a creat marea echipă de volei CV Tomis, cred că prin 2004 sau 2005, grupare serioasă, care se apucase să adune repede și trofee, mai ales că printre primii antrenori ai marinarilor a fost binecunoscutul tehnician Petrică Stancu.

Cred că prietenia cu Mazăre i-a fost fatală, lui Strutinski

”Am tot respectul pentru Sorin Strutinski –  îmi aduc aminte cu mare plăcere de cei doi ani petrecuți pe banca tehnică a Tomisului, am avut o colaborare profesională perfectă. Am curajul să-l susțin, în aceste momente, nu mă dezic de prietenia mea cu el. Era un om al performanței, știa cum să pună problema nu numai în fața staff-ului tehnic, ci și în fața întregii echipei, avea vorbele lui de îmbărbătare”, mi-a declarat cu tărie fostul antrenor Petrică Stancu, acum și el președinte la Corona Brașov. Trebuie să mai spunem că la Tomis a jucat și fiul lui Petrică Stancu, Sergiu, unul din cei mai valoroși voleibaliști ai României, de după Revoluție!

Sorin Strutinski a fost un om dedicat sportului

Pe Sorin Strutinski l-am cunoscut și eu, personal, la un meci în Capitală, dintre Dinamo și Tomis. Avea gânduri mari cu marinarii săi, pe care îi și vedea cucerind Europa. Și nu știu ce s-a întâmplat, oamenii spun că fiind un apropiat și al primarului Mazăre, cât și al președintelui Consiliului Județean, Nicușor Constantinescu, președintele de la Tomis începuse să domine și mediul de afaceri, ceea ce nu era pe placul multora. Ne oprim cu supozițiile, dar repet, odată cu intrarea lui Strutinski în pușcărie, a fost condamnat la pieire și voleiul de la Marea Neagră!

Hashtag News