Marele fotbalist Gianluca Vialli a murit la vârsta de 58 de ani 

În anul 2017, fostul mare fotbalist a fost diagnosticat cu cancer pancreatic.

Gianluca Vialli a murit la vârsta de 58 de ani, după ce a suferit în ultimii ani de o boală nemiloasă, într-un spital din Londra. Familia lui Vialli a confirmat decesul fostului campion printr-o notă. „Cu o tristețe incomensurabilă anunțăm trecerea în neființă a lui Gianluca Vialli. Înconjurat de familia sa s-a stins din viață aseară după cinci ani de boală înfruntat cu curaj și demnitate. Mulțumim celor mulți care l-au susținut de-a lungul anilor cu afecțiunea lor. Amintirea și exemplul lui vor trăi veșnic în inimile noastre”, potrivit .g4media.ro.

 În anul 2017, fostul mare fotbalist a fost diagnosticat cu cancer pancreatic. Mai târziu revenea cu un anunț optimist, spunând că a câștigat lupta împotriva bolii.

Gianluca era căsătorit cu Catheryn, o englezoaică alături de care a avut două fiice. Toată familia a fost alături de fotbalist în ultimele clipe de viață. Gianluca Vialli, fost fotbalist de legendă al Italiei, a devenit un star la Sampdoria Genova, apoi a jucat la Juventus și Chelsea. Vialli a jucat de 59 de ori pentru Italia și a câștigat Liga Campionilor cu Juventus. 

El s-a transferat la Juventus în 1992 după ce câștigase titlul în Serie A și Cupa Cupelor în opt sezoane la Sampdoria, echipă la care a jucat alături de bunul său prieten Roberto Mancini, actualul selecționer al Italiei.

După terminarea carierei de jucător la Chelsea, Vialli a devenit managerul echipei londoneze, fiind primul italian care a condus o echipă din Premier League. La Campionatul European de Fotbal 2020, Vialli a fost protagonistul unuia dintre cele mai emoționante momente: Roberto Mancini – antrenorul câștigătoarei trofeului, Italia, a fost surprins la finalul meciului îmbrățișându-și cu putere cel mai bun prieten, pe Gianluca Vialli. Ambii au plans secunde bune, în timp ce jucătorii italieni celebrau victoria pe gazon. A fost imaginea simbol a acelui meci, a squadrei azzurra și a unei întregi Italii devastate de pandemie: prietenia fără granițe dintre doi bărbați care au făcut istorie în fotbalul italian.

Doi soți care au făcut trafic de persoane, obligați la muncă în folosul comunității la primărie sau biserică