O nouă medalie de aur pentru David Popovici

Medalia de aur a fost câștigată în proba de 400 m liber din cadrul Campionatului Naţional de înot de la Otopeni

David Popovici a câştigat medalia de aur în proba de 400 m liber din cadrul Campionatului Naţional de înot în bazin de 50 m pentru seniori, tineret şi juniori I-II, competiţie care are loc la Otopeni, potrivit hotnews.ro.

Este a treia medalie de aur obţinută de Popovici la actuala ediţie.

David Popovici a câştigat medalia de aur în proba de 400 m liber din cadrul Campionatului Naţional de înot în bazin de 50 m pentru seniori, tineret şi juniori I-II, competiţie care are loc la Otopeni. Este a treia medalie de aur obţinută de Popovici la actuala ediţie. “Cred că dacă nu e cel mai bun timp, e fix acolo… A fost o cursă foarte frumoasă. Nu e cursa mea preferată, dar e o provocare şi am considerat că trebuie să încerc să înot 400”, a declarat Popovici la finalul cursei, în direct la TVR Sport. David Popovici a încheiat cursa cu timpul 3:47.54. Pe locul doi s-a clasat Vlad Stancu (3:54.38), iar pe trei a terminat Nandor Nagy (3:55.56).

Zilele trecute, David Popovici a triumfat şi la 50 m liber şi 200 m liber. El va mai concura la Otopeni la 100 m liber.

“Cred că dacă nu e cel mai bun timp, e fix acolo… A fost o cursă foarte frumoasă. Nu e cursa mea preferată, dar e o provocare şi am considerat că trebuie să încerc să înot 400”, a declarat Popovici la finalul cursei, în direct la TVR Sport. David Popovici a încheiat cursa cu timpul 3:47.54. Pe locul doi s-a clasat Vlad Stancu (3:54.38), iar pe trei a terminat Nandor Nagy (3:55.56). Zilele trecute, David Popovici a triumfat şi la 50 m liber şi 200 m liber. El va mai concura la Otopeni la 100 m liber. David Popovici a participat anul acesta la două concursuri internaționale, EuroMeet în Luxemburg și Antwerp Diamond Race în Belgia, unde s-a impus atât la 100 m liber, cât și la 200 metri liber.

Bărbat din Hunedoara arestat preventiv pentru pornografie infantilă