Diana Șoșoacă, luată în „colimator” de Andrei Caramitru

„E clar posedată de diavol, urlă şi blesteamă, scoate zgomote de vârcolac, îndeamnă la mare păcat”

Ieșirile tot mai zgomotoase ale senatoarei Diana Șoșoacă au fost analizate de Andrei Caramitru, iar verdictul acestuia a fost unul foarte dur, potrivit postării făcute pe pagina sa de Facebook.  

„Eu dacă aş fi teolog sau înalt cleric – aş fi îngrijorat cu senatoarea asta urlătoare. E clar posedată de diavol, urlă şi blesteamă, scoate zgomote de vârcolac, îndeamnă la mare păcat. Şi mai şi adună adepţi – că diavolul aşa face, se ascunde sub simbolurile domnului să ia minţile oamenilor slabi ca să împrăştie molimă şi moarte. Trebuie făcut rapid un exorcism dar aşa mai serios să o salvăm, sărmana de ea”, a scris Andrei Caramitru, pe Facebook.

Analiza acestuia a venit după protestele ce au avut loc în weekend, unde principalele teme ale celor ieșiți în stradă aveau legătură cu vaccinarea anti-Covid, restricțiile impuse de către autorități și pe alocuri, cu creșterea prețului la energie și gaze.

De altfel, și Diana Șoșoacă a luat parte la protestul din București, la care au participat peste 10.000 de persoane, un protest organizat de cei de la AUR, dar fără autorizare, în ziua cu cel mai mare număr de cazuri confirmate de Covid de la începutul pandemiei.

„Sunt sute de copii care au venit la manifestație, special să mă cunoască. De ce? Pentru că sunt singurul senator al României care le apără dreptul la viață, la respirație. Care apăr. Voi părinții sunteți obligați să vă apărați copiii”, striga Diana Șoșoacă din tot sufletul, adăugând „Jos labele de pe copiii noștri”. Aceasta a fost însoțită de „cameramanul de serviciu”, dl Șoșoacă, ce însă nu s-a limitat la a face live-uri pe Facebook, ci a și comentat la adresa jandarmilor care încercau să mențină ordinea. „Maimuțele astea în uniformă. Trebuie să facă și ei ceva, că mâine bagă cadul. O fi având și ei zi de salariu și trebuie să simtă ceva când bagă cardul”, a comentat ironic soțul senatoarei Soșoacă.

Citește și: Diana Șoșoacă „mușcă din dușman” și vorbește despre „oamenii morți de la Revoluție” care sunt acum „călcați în picioare”