Se reunește HI-Q? Răspunsul lui Mihai Sturzu

Cei trei membri HI-Q au rămas prieteni, mărturisește Mihai Sturzu

Trupa HI-Q rupea gura târgului, însă și topurile, pe la începutul anilor 2000. Nu era, la vremea respectivă, nicio petrecere la care să nu se pună, măcar o singură dată, „Gașca mea”, melodia de referință a trupei.

Anii au trecut, membrii trupei HI-Q au crescut și și-a văzut, fiecare, de drumul lui. Mihai s-a apucat de politică, intrând în PSD, Florin de „influencering”, iar Dana S-a căsătorit cu actorul Dragoș Bucur și a uitat de carieră, preferând postura de mamă și soție.

Cine le-a dat prima șansă celor de la HI-Q?

„Teo și Mircea au fost șansa noastră. Aveam 19 ani, eram o trupă din Brașov cu trei melodii pe un CD. Datorită lor am apărut la TV și sunt sigur că au pus o vorbă bună și pentru prima noastră emisiune TV în calitate de prezentatori. A fost frumos începutul, era o perioadă mult mai „romantică atunci, mai relaxată. Îmi aduc aminte faptul că eram super fericiți și entuziasmați pentru fiecare experiență nouă pe care o trăiam. Nu ne păsa prea mult de bani, faimă sau alte prostii. Ne bucuram pur și simplu de ce ne oferea viața”, a mărturisit Mihai Sturzu, pentru Viva.ro.

Și pentru că melodia „Gașca mea” încă se mai pune pe la chef-uri, Mihai Sturzi a fost întrebat de publicația mai sus menționată dacă HI-Q se va reuni vreodată. „Îmi este super dor de muzică, de concerte, de atmosfera din trupă. Totuși, nu cred că ne vom reuni vreodată. Pentru noi, Hi-Q era principala activitate, eram implicați trup și suflet în ceea ce făceam. Astăzi, lucrul acesta nu mai este posibil și probabil că nu ne-ar mai ieși la fel. Dar, știi cum e… never say never!”, a mărturisit Mihai, cel care recunoaște că a rămas în relații destul de bune cu foștii lui colegi, Dana și Florin.

Citește și: Cu toate că s-a infectat cu Covid, ÎPS Calinic nu recomandă vaccinarea