Bebeluș mort găsit la o groapă de gunoi din județul Cluj

Oamenii au sesizat Poliția

deseuri
deseuri sursa foto pixabay

Descoperire macabră, joi dimineața, la noua groapă de gunoi a județului Cluj. Angajații care sortau gunoaiele au găsit, ascuns în saci doi menajeri, trupul neînsuflețit al unui nou-născut, potrivit digi24.ro.

Oamenii au sesizat Poliția, care trebuie să afle dacă bebelușul s-a născut mort sau a fost ucis, dar și cine este mama lui.

Descoperirea șocantă a fost făcută joi dimineață, la groapa de gunoi din Dezmir, județul Cluj. În timp ce sortau resturile menajere, muncitorii au găsit un nou-născut mort. Trupul micuțului era ascuns în doi saci menajeri, printre alte gunoaie. Imediat, angajații au sunat la 112, iar la groapa de gunoi au ajuns polițiștii, care au deschis o anchetă.

Misiunea oamenilor legii nu va fi, însă, ușoară întrucât la rampa de deșeuri de la Dezmir ajung toate gunoaiele din județul Cluj. Trupul neînsuflețit al nou-născutului a fost dus la IML pentru autopsie. Medicii legiști urmează să stabilească dacă bebelușul s-a născut mort sau a fost ucis. Dacă va fi identificată, mama baiețelului riscă ani grei de închisoare. Elevii din 25 de județe și București intră vineri în vacanță