Ce mai face Lucian Viziru, de la Gaz pe Foc?

Artistul a făcut o schimbare radicală și se declară foarte fericit!

Foto: preluare PRO FM

Vă mai amintiți de „Gaz pe Foc”, celebrul boy-band al anilor 2000? Ei, bine, la vremea respectivă, nu exista adolescentă care nu suspine în secret după Lucian Viziru, băiatul frumos al trupei.

Între timp, moda trupelor de băieți a dispărut, iar odată cu asta, a dispărut și Gaz pe Foc. De atunci, inclusiv peste băiatul frumos al trupei, Lucian Viziru, s-a așternut tăcerea și uitarea. Ce schimbare a făcut Lucian? S-a mutat în Germania și a devenit instructor de tenis.

Lucian Viziru a renunțat la cariera de artist

Între timp, după ce a ieșit din trupă, Lucian Viziru s-a apucat de actorie. Însă cum nici această nouă găselniță n-a funcționat așa cum s-ar fi așteptat, acesta s-a văzut nevoit să se orienteze profesional din nou.

„Nici n-aș vrea să mă întorc la viața de dinainte. Acum sunt soț, tată și un om ceva mai responsabil și matur (zic io) decât eram acum 15, 20 de ani. Nu mi-ar plăcea să fiu din nou singur, fără Ema și Mihai”, a declarat, la un moment dat, Lucian Viziru, pentru PRO TV.

Artistul a mai spus că starea lui de spirit este mai bună ca atunci când evolua în showbiz. „Germania nu prea te lasă să stai, așa că atmosfera în casă este una mult mai destinsă decât atunci când eram în România. Dacă părinții sunt mai bine, atunci și copilul va fi mai bine și asta este tot ceea ce contează. La Nemurirea sufletului om avea timp să ne gândim la bătrânețe… sper”, a adăugat Viziru, conform sursei citate anterior, potrivit WOWBiz.ro.

Citește și: Mihaela Rădulescu „n-are nicio apăsare”, atunci când vine vorba despre „gura lumii”