După ce a protestat „zi-lumină” împotriva restricțiilor, susținând că nu există Covid, Mugur Mihăescu primește 150.000 de euro de la stat

Leana lui Costel pare să se fi liniștit. Va primi, în sfârșit, bani de la Guvern

Foto: Facebook

În urmă cu aproape un an, Mugur Mihăescu dădea tonul „petrecerii” pe la protestele anti-mască, anti-Covid, anti-restricții, anti-tot. Câteva luni mai târziu, așa-zisul actor strângea laolaltă o mini-colecție de anti-vacciniști și-i ducea la TVR 1 unde, împreună cu aceștia, punea la cale un show de Revelion pe care unii îl catalogau drept grotesc.

Acuze peste acuze, intervenții peste intervenții în media: orice pentru a sublinia faptul că nu crede în Covid și, automat, nici nu vede utilitatea restricțiilor, ori a vaccinului, acuzând sinecuri, afaceri și alte teorii ale conspirației, mai mult sau mai puțin fondate pe date concrete și dovezi. Cu alte cuvinte, supoziții influențate de frustrare. Cumva, frustrarea este de înțeles, de vreme ce Garcea obișnuia să câștige destul de bine din industria restaurantelor. Cu toate astea, metoda aleasă de a-și expune frustrările a împărțit opinia publică în două tabere.

Între timp, Mugur Mihăescu a intrat în silentio stampa

Iar dacă în urmă cu câteva luni, protestele (pe stradă sau pe sticlă) erau la ordinea zilei, Mugur Mihăescu pare să se mai fi domolit în ultima vreme. Iată și explicația: potrivit WOWBiz.ro, Leana lui Costel ar fi gata să primească ajutorul promis de statul român pentru investitorii HoReCa, pentru a combate efectele negative ale pandemiei.

Mai exact acesta ar obține suma de 150.000 de euro, se scrie în presa de profil.

De menționat că Mugur Mihăescu are un restaurant (pub) în Centrul Vechi al Capitalei, cu specific irlandez. Mai mult, restaurantul cu specific irlandez, menționat anterior, nu este singurul pe care Mihăescu îl deține.

Citește și: „Cocalarul” de apă, singura specie cu adevărat protejată în Delta Dunării