Laurențiu Reghecampf (captură video prezentare Universitatea Craiova)

Laurențiu Reghecampf se află într-o perioadă foarte bună a carierei sale, marți fiind prezentat în mod oficial ca antrenor al echipei Universitatea Craiova. Însă această apariție, fără verighetă, nu a făcut decât să „dea apă la moară” celor care îl vede divorțat de impresarul FIFA, Anamaria Prodan. Feri, Doamne, să ai mâinile umflate și să fi nevoit să îți scoți, chiar și pentru puțină vreme, „șaiba” de pe deget, că lumea te și „divorțează”.

Că o fi adevărat sau nu, este strict treaba celor doi. De altfel, într-un interviu acordat recent play Sport, Anamaria Prodan a mărturisit că a rămas aceeași femeie războinică, „însă anumite situații trebuiesc rezolvate cu calm. Mi-am crescut copiii după anumite principii, am vrut ca ei să se dezvolte într-un mediu sănătos, fericit. Și eu și Reghe am luptat pentru asta. Cum ar fi ca eu să încep să îmi denigrez soțul, să-l fac în toate felurile, să îl înjur? Nu, nu pot, asta nu am sa fac niciodată. Ce e în sufletul meu rămâne în sufletul meu”.

Reghe și escapadele „din curiozitate”

Totodată, Anamaria Prodan a ținut să precizeze faptul că admite posibilele escapade ale lui Reghe, fiind ferm convinsă că „orice bărbat poate pleca de acasă din curiozitate, din frustrare, din neputință, din neîncredere în propria persoană”, mai mult, că (încă) soțul i se va întoarce spășit acasă.

Între timp, Anamaria Prodan a lăsat „nebunia” din România și s-a retras în Dubai, fără a preciza dacă este doar în vacanță sau de tot. „Am muncit prea mult în viața mea ca să las pe cineva să-mi murdărească numele familiei și al copiilor. Am închis nebunia asta. Stau relaxată, în lux cum am trăit mereu, fie că vă place sau nu! Am ce nu poate avea decât puțină lume pe pământ, datorită faptului că sunt serioasă și că nu am avut vacanțe sau bărbați ‘cu bani’!”, a Anamaria Prodan, pentru DigiSport.

 Citește și: Anamaria Prodan lasă „nebunia” din România pentru liniștea din Dubai