Anamaria Prodan lasă „nebunia” din România pentru liniștea din Dubai

„Stau relaxată, în lux cum am trăit mereu, fie că vă place sau nu!”

Sătulă de toată agitația creată în jurul mariajului său cu Laurențiu Reghecampf, inpresarul FIFA Anamaria Prodan a decis să ia o pauză și a plecat în Dubai, unde se bucură nu doar de liniștea locului, ci și de luxul cu care s-a obișnuit, dar mai ales departe de ochii și gura presei.

Anamaria Prodan a decis să plece alături de copiii săi, la casa pe care o are în Dubai, tocmai din cauza numeroaselor zvonuri cu privire la  posibilul divorț de Reghe. „Mizeria asta nu mai poate să continue. Reghecampf să-și asume viața aleasă, pentru că eu și copiii mei vrem să mergem mai departe la fel de demni cum am fost pâna acum”, le-ar fi spus unor prieteni apropiați Anamaria, potrivit DigiSport.

Citește și: Anamaria Prodan ține „cu dinții” de mariaj

Anamaria Prodan și luxul din Dubai

Cariera sa de impresar, dar și moștenirea pe care o are de la mama sa celebră, Ionela Prodan, i-au permis soției lui Reghe să aibă o reședință (și) în Dubai.

Anamaria Prodan, în Lamborghini, prin Dubai (Instagram)

„Da, vă pup, sunt acasă în Dubai. Chiar îmi doresc să stau puțin în liniște. Am muncit prea mult în viața mea ca să las pe cineva să-mi murdărească numele familiei și al copiilor. Am închis nebunia asta. Stau relaxată, în lux cum am trăit mereu, fie că vă place sau nu! Am ce nu poate avea decât puțină lume pe pământ, datorită faptului că sunt serioasă și că nu am avut vacanțe sau bărbați ‘cu bani’!”, a spus Anamaria, pentru Digisport, adăugând că nu vrea să mai audă de nimic. „Să facă și să zică lumea orice. Eu vreau să aud doar motorul mașinii mele Lamborghini, și râsul și buna dispoziție a copiilor mei. În rest, să se ducă pe pustii”, a declarat Anamaria Prodan, pentru DigiSport.

În urmă cu aproape două luni, Anamaria și Laurențiu Reghecampf și-au reînnoit jurămintele la 15 ani de la căsătorie (nunta de cristal), iar zvonul unui posibil divorț a căzut ca un trăsnet pentru cei care îi cunosc.

Citește și: Anamaria Prodan: „Cine e Gigi Becali? La început, toți ne-am uitat și ne-am distrat. După, l-am tolerat”