Anamaria Prodan: „Cine e Gigi Becali? La început, toți ne-am uitat și ne-am distrat. După, l-am tolerat”

Prodanca se întreabă cine-i Gigi, iar Gigi declară că nu vorbește cu femeile

Anamaria Prodan (GSP)

Așa cum ne-a obișnuit, nu există zi fără să existe și un scandal în jurul soției lui Reghecampf, Anamaria Prodan. Dacă până deunăzi, vedeta își concentra toată energia apărându-și mariajul, „bărbatul de milioane” și faima, acum aceasta trece la nivelul următor și se la la harță cu Gigi Becali. De altfel, scandalul cu finanțatorul FCSB nu e unul nou. Anamaria Prodan și Gigi Becali s-au mai certat și în trecut.

Reactivarea scandalului a început, ce-i drept, de la Gigi Becali: „Nu vorbesc cu femei”

„N-am ce să mă împac. Nu vorbesc cu femeile”, a spus Gigi Becali, întrebat în ce relații mai e cu Anamaria Prodan. „Vorbeam cu ea că era nevasta lui Reghe. Nu mă interesează. Nu stau să mă cert cu femeile. Un impresar este avocat. Pe mine nu mă deranjează. Eu când vând un jucător, nu-i bag în seamă pe impresari. Eu am nevoie de impresar ca să vând marfa? Eu vând un jucător şi Giovanni negociază salariul. La mine tot timpul nu se bagă impresarul la club”, a mai spus Becali.

Anamaria Prodan se face că nu știe cine e Gigi

Reacția Aneimaria Prodan a venit de îndată, confirmând faptul că nici ei nu i-a trecut. „Cine e Gigi Becali? La început, toți ne-am uitat și ne-am distrat. După, l-am tolerat. După, l-am compătimit. Următorul pas? Ignoranța! Penibil! Atât de mic și la înălțime și la caracter. Are derapaje cu mine? Ușor cu pianina pe scări, domnule Becali.Eu și Reghe eram forța și puterea de la Steaua. Alături de noi se simțea în siguranță. Când vorbea Reghe, Gigi lua notițe, îl sorbea din priviri. Vorbește el că-l aduce pe Reghe? Gigi, familia Reghecampf nu linge, măi, unde a scuipat. Nu se târăște, cum te-ai târât tu în fața lui Hagi, a lui Iorgulescu, Pițurcă, Reghecampf. Dacă mai spune prostii, îl dau afară îngerii din biserică!”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit WOWbiz.ro.

Citește și: Anamaria Prodan ține „cu dinții” de mariaj