Antonia și Alex Velea (Facebook)

Alex Velea a cerut-o de soție pe Antonia, femeia cu care se află în relație de peste opt ani și cu care are și doi copii. Răspunsul acesteia a fost, evident, „Da”.

Alex Velea a postat pe contul său de Instagram o poză cu Antonia și inelul de logodnă, insoțit de un mesaj emoționant. „A zis “Da”! Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte!!!”

Antonia, fericită! (Instagram)

Emoționată, cu lacrimi în ochi, Antonia radia de bucurie. „Daaaaaaa o mie de ori”, i-a scris frumoasa  brunetă într-un comentariu.

Iar felicitările au curs pe bandă rulantă în rubrica de comentarii, de la simpli urmăritori ai celor doi, la alte vedete. Smiley, Adda și mulți dintre prietenii lor artiști le-au urat numai lucruri frumoase: „Dragoste și bucurie!”, „Felicitări și casă de piatră! Să fiți fericiți toată viața!”, „Asta da iubire! Felicitări!”.

Nunta și apoi „lărgirea familiei”

De altfel, încă din luna mai scriam că Antonia și Alex iau în calcul și lărgirea familiei, mai ales că se descurcă amândoi de minune în creșterea și educația celor mici.

Până acum cei doi nu reușiseră să facă și pasul pentru oficierea relației lor, deoarece Antonia era căsătorită legal cu fostul ei partener de viață, italianul Vincenzo Castellano, dar după un proces lung de divorț au reușit într-un final să se separe definitiv abia anul trecut.

Familia Velea (Instagram)

Tot de atunci, cei doi băieți ai săi cu Alex au primit numele de familie Velea, asta deoarece legislația italiană cerea ca numele copiilor să fie cel al fostului soț, chiar dacă aceștia sunt din afara căsătoriei, o situație ciudată pentru societatea românească.

În urmă cu ceva vreme, în emisiunea lui Dan Capatos, Xtra Night Show, Alex Velea a mărturisit că vrea să se căsătorească cu Antonia, iar nunta să fie una mare, însă va mai aștepta până când pandemia va permite acest lucru.

Citește și: Antonia, cu burtica de gravidă la vedere