Bill Gates
Bill Gates

Bill Gates a făcut un anunț cu privire la încheierea pandemiei de coronavirus, insistând pe faptul că o fabrică din India ar putea produce un vaccin anti-COVID9 similar cu cel dezvoltat de AstraZeneca, în care a investit deja. Nivelul de producție va fi înalt, iar serul va fi mult mai ieftin.

“Avem chiar și o fabrică în India care va produce un vaccin similar cu cel de la AstraZeneca. Am investit deja în acestea. Se vor face la un nivel înalt de producție și vor fi mult mai ieftine. Cel mai greu va fi cu aprobarea tuturor acestor vaccinuri, dar cred că până în februarie aceste probleme se vor rezolva și toate vaccinurile vor fi sigure și eficiente”, a mai spus co-fondatorul Microsoft.

Deși nici numerele, și nici statisticile nu arată foarte optimist, Bill Gates insistă pe faptul că perioada critică prin care a trecut și trece omenirea se apropie de final. Cu alte cuvinte, lumea ar trebui să fie foarte îngrijorată pentru următoarele șase luni, pentru că abia în momentul în care se va ajunge la vaccinarea a 70% din populație, această pandemie se va încheia.

BILL GATES A ANUNȚAT CÂND SE VA ÎNCHEIA PANDEMIA DE CORONAVIRUS: “OAMENII AR TREBUI SĂ ÎNȚELEAGĂ”. PESTE CÂTE LUNI VOM AVEA VACCINURI EFICIENTE ÎMPOTRIVA VIRUSUL SARS-COV-2

”Aproape toate vaccinurile vor funcționa la un nivel înalt de eficiență. Cel de la Pfizer este 95% eficient, iar cel de la AstraZeneca, pe care sperăm ca Marea Britanie îl va aproba, este doar cu puțin mai jos decât acesta. Vaccinurile Novavax și Johnson and Johnson sunt chiar mai eficiente, acestea dau o imunitate mai bună.

Ar trebui să fim foarte îngrijoraţi de următoarele 6 luni. Numărul de cazuri va creşte mult. Oamenii ar trebui să înţeleagă că vin ajutoarele medicale, că pot să se comporte mai bine şi să aibă răbdare până în primăvară, când vaccinurile vor începe să reducă cifrele, ne va ajuta şi schimbarea vremii”, a spus a declarat celebrul filantrop pentru CNN.

Citește și: Iohannis anunță vaccinare în masă. „În prima linie intră personalul medical”

#News